Studenter till extrajobb på Stena Recycling

Studenter till extrajobb på Stena Recycling

Är du student och söker extrajobb? Nu har du chansen att snabbt lära dig ett jobb som ger dig bidrag i studentkassan samtidigt som du gör en insats för miljön. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att du som är snabb att söka jobbet ökar dina chanser att få tjänsten. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

På Stena Recyclings anläggning i Gävle sorterar de papper och plast. Nu har de även fått i uppdrag att sortera lågdensitetspolyeten, en mjuk och flexibel plast som ofta används till exempelvis plastkassar och emballage. I denna tjänst kommer du att arbeta med att sortera plasten. Det är ett fysiskt arbete där du snabbt kommer bli trygg och självgående i dina arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med 16 andra studenter där ni tillsammans ansvarar för att ni är 5 personer på plats per dag. Arbetspassen är förlagda på vardagar 7.00 - 16.00, varav du har möjlighet att fördela dina pass på hel- och halvdagar.

Vi söker dig som
  • Är studerande på minst 50 % på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
  • Har möjlighet att arbeta 1,5 dagar i veckan
  • Har goda kunskaper i svenska, då kommunikation och instruktioner är på svenska
Det är meriterande om du har minst tre terminer kvar av dina studier.

Som person söker vi dig som är flexibel, för att kunna hantera ett extrajobb vid sidan av dina studier och för att ibland kunna hoppa in på pass om någon av dina kollegor blir sjuk. Du är en person som trivs med enkla och repetetiva arbetsuppgifter. Då det är viktigt att inte missa även mindre detaljer är krävs det att du är noggrann.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 1,5 dag i veckan. Möjlighet till att jobba fler pass under sommaren.
  • Placering: Upplandsgatan 21, Gävle
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Recylings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Stena Recyclings värld är ingenting förbrukat - se mer om deras verksamhet här.