Student till långsiktigt extraarbete som lagermedarbetare!

Student till långsiktigt extraarbete som lagermedarbetare!

Är du studerande på eftergymnasial nivå och är ute efter ett extraarbete på sidan av studierna och redan nu vill säkra ett heltidsjobb under sommaren? Är du dessutom en person som trivs med att jobba i team och har truckkort? Då är detta rätt tjänst för dig! Just nu söker vi en lagermedarbetare på deltid till AB Karl Hedin i Gävle. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AB Karl Hedins räkning en lagermedarbetare. Tjänsten är på deltid vid behov under våren med start i februari och under sommaren kommer du att arbeta heltid. Företaget genomsyras av en familjär stämning med mycket frihet i arbetsuppgifterna. För att snabbt komma in i rollen kommer du till en början få en introduktion kring säkerheten och arbeta tätt med mer erfarna kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Karl Hedin. Uppdraget kommer att vara på deltid vid behov under våren och under sommaren kommer du arbeta på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du bland annat plocka ihop leveranser till kunder, ta emot leveranser till lagret samt diverse annat lagerarbete som exempelvis inventering. Förutom rent lagerarbete kommer du även ha mycket kundkontakt och finnas tillgänglig för att svara på frågor.

Du kommer till exempel att:
 • Inventera varor
 • Skanna in varor vid leverans
 • Registrera inkommande gods
 • Hålla ordning och reda på lagret
Tjänsten passar dig som vill ha ett flexibelt extraarbete vid sidan av dina studier och har tidigare erfarenhet av truckkörning. Vidare vill du arbeta i en spännande miljö tillsammans med härliga kollegor!

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå
 • Har truckkort i B-klass
 • Talar och skriver obehindrad svenska då det förekommer i kommunikation med både kunder och kollegor
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller erfarenhet från byggbranschen
 • Har B-körkort
Tjänsten passar dig som är flexibel i ditt arbetssätt och uppskattar att testa nya arbetsuppgifter. Du är en stark lagspelare som uppskattar goda samarbeten med kollegor, chefer samt kunder. Du trivs även med att arbeta självständigt eftersom arbetet genomsyras av mycket eget ansvar. Vidare kommer du ha daglig kontakt med kunder så vi ser att du har en känsla för service ända ut i fingerspetsarna.

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Deltid, måndag-fredag.
 • Lön: Genomsnittligt förtjänstläge
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AB Karl Hedins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Karl Hedin är ett familjeägt företag inom bygghandeln. Idag är de cirka 1000 anställda i koncernen med en omsättning på ca 3,6 miljarder varav Sverige omsätter 2,2 miljarder. AB Karl Hedin bygghandel finns på 41 orter i Sverige och företaget erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden.