Student till administrativ kundtjänst hos PreZero

Student till administrativ kundtjänst hos PreZero

Studerar du vid Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola? Nu har du chansen att få in en fot på återvinningsföretaget PreZero Recycling! Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra vid sidan av studerna samt fyra veckor heltid under sommaren.

Information om uppdraget

PreZero Recycling i Forsbacka tar emot cirka 80-100 leveranser med avfall varje dag, som består av byggavfall, betong och tegel. Din roll i detta är att sköta administrationen på kontoret, främst registrering i samband med inkommande företagskunder. Du hanterar också frågor kopplat guidning och instruktioner på anläggningen, som kan komma både över telefon och i möte med kunderna på plats. På sikt finns det också möjlighet att du också får sköta fakturering.

Vi söker dig som
  • Studerar på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola nivå med minst tre terminer kvar av dina studier
  • Har god datavana, främst i Office-paketet
  • Har körkort och tillgång till egen bil, för att enkelt ta dig till anläggningen
Som person söker vi dig som gillar att arbeta självständigt. Du har inga problem med att jobba i ett högt tempo när det händer flera saker samtidigt. Det är till fördel om du har ett tekniskt intresse.

Övrig information
  • Start: Under mars månad
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Forsbacka, cirka 20 minuter utanför Gävle
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PreZeros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se