Starta din karriär som produktionstekniker hos Nilar!

Starta din karriär som produktionstekniker hos Nilar!

Nilar är företaget som fullständigt revolutionerat tillverkningen av industriella batterier med sina gröna och innovativa lösningar! Nilar står nu inför en expansiv fas då bygget av en stor produktionshall står näst på tur i deras fortsatta utveckling. Nilar är därför på jakt efter dig som vill starta din karriär som produktionstekniker och motiveras av tanken att vara delaktig i uppbyggandet av en helt ny produktionhall. Givetvis omgiven av ett kunnigt team med en gemensam strävan framåt! Är du redo att anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionstekniker till Nilar. Nilar står inför en uppbyggnad av en jätteproduktionshall och kommer därför att växa mycket inom de kommande åren. De är idag 22 stycken i produktionen varav tre stycken arbetar som produktionstekniker. Nu söker de dig som vill vara med på resan i ett framgångsikt företag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nilar. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer först och främst sträcka sig 6 månader framåt. Nilar ser långsiktigt på tjänsten och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller anställd direkt av Nilar, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker kommer du att leda projekt, driva problemlösning och utföra processanalyser gällande tillverkning av industriella batterier. Du kommer att arbeta med effektivisering av produktionsprocessen samt framtagande och utveckling av arbetsmetoder, processer och kvalitetskontroller. Du samarbetar med de andra produktionsteknikerna och har även kontakt med operatörer och leverantörer. I början av anställningen kommer du att arbeta mer operativt i produktionen för att lära dig mer om deras produkter och verksamhet.

Du kommer till exempel att:
 • Bygga upp utökad produktionslina och öka produktionsvolym genom omfattande projekt
 • Ha ett operativt ansvar och supporta så att produktionen fungerar
 • Utveckla kvalitetsmetoder och standardiserade arbetssätt
 • Driva optimering och effektiviseringar i produktionen
 • Arbeta tillsammans med Nilars produktutvecklingsavdelning
Du kommer också att vara involverad i utveckling av nya produktionsmetoder och maskiner tillsammans med tvärfunktionella team inför framtida utmaningar.

Vi söker dig som
 • Är högskoleingenjör inom maskinteknik, automation eller ekonomi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då arbete med kollegor och leverantörer kräver detta
Tjänsten passar dig som brinner för teknik och är taggad på att arbeta i en modern och innovativ miljö. Du är en problemlösare som självgående planerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Arbetet kräver att du är strukturerad, fokuserar på målet och arbetar tills önskat resultat är uppnått. Processuppföljningen kräver att du även kan hantera stora mängder data och dra olika slutsatser. Du har förmåga att behålla lugnet och arbeta fokuserat i pressade situationer. Du arbetar också bra tillsammans med andra människor och är lyhörd och uppmärksam på kollegors kompetens och synpunkter. Vidare tror vi att du vill vara med och bygga vidare på utvecklingen av produktionen hos Nilar i Gävle.

Övrig information
 • Start: I Juni om du är tillgänglig omgående, annars i Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.