Serviceinriktad redovisningskonsult till Aktiv Revision

Serviceinriktad redovisningskonsult till Aktiv Revision

Vill du hantera och leda egna redovisningsuppdrag med eget kundansvar? Då kanske du är Aktiv Revisions nästa redovisningskonsult! Aktiv Revision har sitt kontor centralt i Gävle med 20 medarbetare, varav ungefär halva gruppen arbetar med redovisning. Här planerar du ditt arbete på egen hand i en arbetsgrupp där de är måna om att ha roligt på jobbet och hjälpa varandra. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning och känsla för goda kundrelationer låter detta som du? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningskonsult till Aktiv Revision. Detta är en arbetsplats som lägger vikt vid att ha roligt tillsammans med aktiviteter och resor. Det är ett flexibelt arbete där du får förtroendet att lägga upp dina arbetsdagar på egen hand med möjlighet att arbeta på kontoret, ute hos kund och hemifrån. Aktiv Revision är också en arbetsplats där de värdesätter din ambition och är måna om att du utvecklas, får gå utbildningar och bygga upp ditt kontaktnät.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men att du kommer anställas direkt hos Aktiv Revision.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du självständigt hantera och leda redovisningsuppdrag med eget kundansvar. I uppdragen sköter du löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du kommer att utveckla befintliga affärer samt ha som uppgift att expandera din egna kundstock. Dina kunder är små- till medelstora företag inom den privata sektorn i olika branscher.

Tjänsten passar dig som vill jobba på en arbetsplats där du får ta mycket ansvar och driva dina egna arbetsuppgifter framåt.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att arbeta med bokföring och bokslut självgående.
  • Har goda kunskaper i svenska för att kunna sköta kommunikation med kunder och kollegor.
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningkonsult.

Personlighetsmässigt är det viktigt att du har förmåga att skapa en god relation till kund och kan anpassa din kommunikation och förklara saker på olika sätt. Du har lätt för att lägga om dina prioriteringar efter kundens behov och nya förutsättningar. Då du driver egna redovisningsuppdrag är det viktigt att du är självgående och vågar ta beslut inom dina arbetsområden. Du arbetar också på ett noggrant sätt och är inte rädd för att be om hjälp av dina kollegor. Då branschen utvecklas allt mer tekniskt söker vi också dig som har ett intresse för digitaliseringen.

Övrig information
  • Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle, centralt
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aktiv Revisions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aktiv Revision är det lokala alternativet till de större byråerna och erbjuder sina kunder en leverantör med hög servicegrad, tillgänglighet och stort engagemang. De levererar tjänster inom revision, redovisning, ekonomisk rådgivning samt ger skattekonsultationer. Med erfarna medarbetare kan de garantera sina kunder hög tillgänglighet, service och kvalitet med ett personligt engagemang.