Säkra sommarjobbet 2020 redan nu, jobba i Smurfit kappas produktion!

Säkra sommarjobbet 2020 redan nu, jobba i Smurfit kappas produktion!

Är du studerande på eftergymnasial nivå och söker ett roligt extrajobb till sommaren 2020? Då har du kommit rätt! Smurfit Kappa söker dig som har möjligheten att arbeta heltid under sommaren 2020. För dig med intresse och engagemang kommer det även finnas chans att arbeta extra under terminerna. Låter detta som ditt nästa sommarjobb? Säkra sommarjobbet redan nu, urval sker löpande.

Information om uppdraget

För att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få en introduktion på ca 2 veckor innan du börjar arbeta mer självständigt. Under hela sommarperioden kommer du få arbeta tillsammans med minst en mer senior kollega varje dag för att du ska känna dig trygg i arbetet. Arbetet sker i skift och du kommer varannan vecka arbeta mellan 05:54 - 14:36 (måndag-torsdag) och 05:54-13:36 (fredag) och varannan vecka 14:18- 23:48 (måndag till torsdag).

Du erbjuds
 • Ett stabilt sommarjobb under resten av din studietid.
 • En bra extrainkomst utöver CSN
 • En arbetsplats som värdesätter ditt engagemang och driv
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du vara delaktig i produktionen av förpackningar till Smurfit Kappas kunder. Vart du kommer hamna i produktionen kommer bero på dina personliga intressen och erfarenheter. Du kommer därigenom arbeta vid deras wellmaskin, konverteringsmaskin eller andra passande arbeten i produktionen. För dig med truckkörkort och erfarenheter av truckkörning finns möjligheten för arbete på lagret. I arbetet ingår även ansvar över såväl maskininställningar, produktion samt kvalitetssäkring utifrån kundernas behov.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har rätt inställning och är nyfiken på att lära dig mer om arbete i produktion
 • Talar och läser på svenska väl för att kunna förstå föreskrifter och kommunicera med kollegor
Vi ser det som starkt meriterande om du har truckkort och vana av att köra truck.

Som person är du:
 • Driven, motiverad och har rätt intsällning för arbete i produktion
 • Noggrann och håller hög kvalitet i arbetet du leverear
 • Samarbetsvillig och motiveras av teamets gemensamma prestationer
Övrig information
 • Start: Februari/Juni
 • Omfattning: Deltid under våren vid intresse/ Heltid från Juni
 • Timlön enligt genomsnittlig för tjänstläge
 • Placering: Gävle
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Smurfit Kappas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder 2017. Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med huvudkontor i Eslöv.