Projektledare till Fujitsu!

Projektledare till Fujitsu!

Har du ett stort intresse för IT och har erfarenhet av att koordinera projekt? Läs vidare, vi kan ha ditt drömjobb! För Fujitsus räkning söker vi nu en projektledare till Gävle. Här har du en fantastisk möjlighet att kliva in i en spännande projektledarroll, du gör det dessutom på ett stort och globalt företag där karriärmöjligheterna är oändliga för rätt person! Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en projektledare med placering i Gävle. Här får du arbeta i en samordnande roll i spännande projekt där du jobbar nära beställare, systemutvecklare och andra projektledare.

Du erbjuds:
 • Ett arbete på ett stort och globalt företag med goda karriärmöjligheter
 • En roll där du får möjlighet att bedriva spännande och innovativa projekt
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta med att planera, koordinera och följa upp projektaktiviteter. Du kommer även att rapportera status av projektet samt hur arbetet fortlöper till huvudprojektledare och/eller uppdragsgivare. I din roll ingår även att kalkylera kostnader samt följa upp ekonomin.

Projektens storlek varierar och du kommer arbeta i såväl stora projekt där du får avlasta huvudprojektledare som i mindre projekt där du agerar som ensam projektledare.

Tjänsten passar dig som vill få chansen att få en mycket eftertraktad projektledarroll.

Vi söker dig som
 • Har en högskolexamen från exempelvis industriell ekonomi eller systemvetenskap, alternativt har du förvärvade kunskaper som bedöms som likvärdiga
 • Har ett par års erfarenhet av projektledning och/eller processkartläggning
 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs i dialogen med beställare
 • Har ett stort intresse för IT och en förståelse för hur konsultverksamhet bedrivs
Som person är du en problemlösare ut i fingerspetsarna, du ser möjligheter istället för problem och gillar att arbeta mot mål. Du är engagerad i vad du än tar dig för och mån om att göra ett bra arbete då du har förståelse för hur din insats påverkar helheten. Hos Fujitsu får du en varierad vardag för att trivas i rollen ser vi därför att du är flexibel och anpassningsbar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Timbaserad månadslön
 • Placering: Gävle
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsu's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu är ett världsledande, japanskt informations- och kommunikationsföretag som genom IT, digitalisering och verksamhetsutveckling hjälper företag och organisationer att höja kvalitét och effektivitet. De är ungefär 132 000 medarbetare som bistår kunder i fler än 100 länder. Tillsammans med deras kunder använder de sin erfarenhet och kraften i IT för att skapa framtidens samhälle. Fujitsu i Sverige har fler än 600 medarbetare och verksamhet över hela landet. De är en partner för organisationer som vill utnyttja ny teknologi och digitaliseringens möjligheter för att bli effektivare och öka sin innovationskraft.