Nu söker vi fler studenter till Gefleborgs Flyttservice!

Nu söker vi fler studenter till Gefleborgs Flyttservice!

Kryper det i benen när du sitter med studierna? Nu har du chansen att varva dina studier med ett aktivt jobb hos Gefleborgs Flyttservice! Här handlar det utöver det praktiska arbetet även om att erbjuda en kundservice av högsta kvalité där du anpassar dig efter olika situationer och kan hugga i där det behövs. Du blir en del av ett seriöst arbetslag med en positiv inställning och god arbetsmoral, med arbetsledare som är måna om att du trivs. Gör du bra ifrån dig är chanserna goda att fortsätta arbeta extra vidare under studietiden, så sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Det går bra hos Gefleborgs Flyttservice nu! Med anledning av deras nya inkommande uppdrag har Academic Work fått äran att anställa engagerade studenter som flyttservicepersonal. Nu vill vi utöka studentpoolen mer fler studenter! Hos Gefleborgs Flyttservice möts du av en positiv framåtanda och du arbetar med serviceinriktade kollegor som gärna gör det lilla extra för att kunden ska bli så nöjd som möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gefleborgs Flyttservice. Uppdraget kommer att vara på deltid. Bidrar du med den positiva inställningen som de söker ser chanserna väldigt goda ut att få fortsätta arbeta extra under hela studietiden!

Arbetsuppgifter

Som flyttservicepersonal kommer du till exempel att arbeta med...
 • Specialemballering av känsliga föremål
 • Nedpackning
 • Utplacering av möbler
 • Transport
 • Uppackning
Du kommer att arbeta med uppdrag från både privat- och företagskunder, med orders av varierande omfattning. Därför handlar arbetet hos Gefleborgs Flyttservice om så mycket mer än det fysiska arbetet, då du i den här tjänsten kommer att behöva anpassa dig efter olika situationer och kommunicera med kunden på bästa sätt.

Tjänsten passar dig som vill variera dina studier med ett aktivt arbete med peppade kollegor! Ni strävar alla mot samma mål - att leverera en flyttservice utöver det vanliga, där ni känner er säkra på att ni gjort allt för att hjälpa kunden efter ett avslutat uppdrag.

Vi söker dig som
 • Har en pågående eftergymnasial utbildning på minst 50 %, med minst en termin kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då en stor del av arbetet handlar om att kommunicera med kunder och kollegor
Vi ser det starkt meriterande om du innehar B-körkort, med anledning av att du då kan arbeta mer flexibelt mellan olika uppdrag under en dag.

I den här processen kommer vi främst att gå efter dina personliga egenskaper. Det är av största vikt att du är en social och positiv person som gärna hugger i där det behövs, med ett flexibelt förhållningssätt för de nya arbetsuppgifterna som kan dyka upp under dagen. Vi lägger även stor vikt vid ditt intresse för branschen och att skapa goda kundrelationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extra utöver studier, med en förväntan av att du ska kunna arbeta ungefär två dagar i veckan. Du bokar in dig på pass genom en hemsida där du också kan lägga intresseanmälan på dagar du önskar att jobba.
 • Arbetstider: Mellan måndag till fredag, arbetstider förlagda mellan ca. 07.15 till 16.15 inklusive lunchrast på 45 minuter. Du kan komma att behöva arbeta längre de dagar som arbetet kräver det.
 • Lön: 137,56 kr/h
 • Placering: Gävle, Lötängsgatan 14
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gefleborgs Flyttservices önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gefleborgs Flyttservice grundades 2008 i syfte att skapa ett seriöst och professionellt företag i en bransch som upplevdes ha ett dåligt rykte. Service, kvalitet och trygghet är företagets ledord där personalen är välutbildade inom områden som ergonomi, packmästeri, säkerhet och mycket mer. Gefleborgs flyttservices ambition är att flytta hela branschen och göra den snyggare, renare och mer professionell.