Montör som vill vara med och bygga upp Nilar!

Montör som vill vara med och bygga upp Nilar!

Nilar är företaget som revolutionerat tillverkningen av industriella batterier och i uppbyggnaden av en stor produktionshall är utvecklingsmöjligheterna att växa med företaget större än någonsin. Vi söker dig som vill jobba praktiskt, är händig och vill vara med på Nilars resa att utmana marknaden för batteriindustrin. Urval sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

På vägen mot Bönan norr om Gävle är Nilars forsknings- och utvecklingsavdelning samt produktion lokaliserade. På Nilar arbetar ett 70-tal medarbetare som är fördelade på kontoren i Gävle och Täby.

Såhär beskriver Jakob, montör via Academic Work idag, hur det är att jobba på Nilar:

"Det som gör att jag trivs är att jag får ha mycket eget ansvar och får göra mycket nytt. Det blir inte samma sak om och om igen och du får hjälp av andra när det behövs. Det är också väldigt skönt att alla kommer bra överens - det är lätt att kommunicera och skoja med varandra."

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nilar. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med arbetet kan du efter uppdragets slut bli överrekryterad till Nilar.

Arbetsuppgifter

Som montör hos Nilar kommer du rotera mellan olika arbetsuppgifter och är i och med det med i hela ledet från förberedelse för fyllning av moduler till att bygga och slutligen montera batteripack. I detta ingår exempelvis kablera, montera elektronik samt att montera på kåpor och etiketter.

Nilar anser att en bra introduktion är av största vikt och för att det ska ske på bästa möjliga sätt kommer du att gå bredvid en erfaren kollega tills du bedöms kunna arbeta på egen hand.

Tjänsten passar dig som vill vara med och sätta grunden för Nilars verksamhet! Du kommer in i en tid där du har goda chanser att påverka både produkter och processer. De som arbetar idag kommer tillsammans med de nyrekryterade att vara en otroligt viktig del i Nilars historia. För dig som gör ett bra jobb och har ambitioner att växa med företaget finns inga gränser för vad du kan få för positioner i företaget i framtiden.

Vi söker dig som

Vi kommer främst att gå efter din personlighet och intresse i denna rekryteringsprocess. Det är av största vikt att du är initiativtagande och öppen för nya idéer. För att du ska trivas krävs det också att du kan hantera förändringar i arbetet då Nilars produktionsavdelning kommer att fortsätta utvecklas. I arbetet som montör bör du också vara noggrann även i stressigare perioder där du arbetar mot deadlines.

Då all kommunikation och instruktioner är på svenska krävs det att du har professionella kunskaper i språket.

Vi ser det meriterande om...
  • Du har kunskaper om el från exempelvis gymnaiseutbildning
  • Du tidigare har arbetat i industri/produktion
  • Du tidigare arbetat som montör eller har ett intresse av någon typ av montering på fritiden
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Maj
  • Omfattning: Heltid, skift med tider mellan 5.30 - 00.15. Du jobbar tidiga pass varannan vecka och sena pass varannan vecka. De sena veckorna är du ledig på fredagar. I och med att verksamheten utvecklas kommer även skiften förändras i framtiden, varav det är av stor vikt att du kan vara flexibel med dina arbetstider.
  • Lön: Enligt genomsnittligt förtjänstläge
  • Placering: Gävle
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana marknaden för batteriindustrin.