Mekanikingenjörer till Semcon i Gävle!

Mekanikingenjörer till Semcon i Gävle!

Semcon expanderar i Gävle och söker mekanikingenjörer som vill vara med på resan! Här får du vara med och bygga vidare på den starka kulturen hos Semcon - en arbetsplats där alla är lika viktiga och utvecklas tillsammans. Nu söker vi dig som är ingenjör inom maskinteknik, energi eller el och som söker nästa utmaning i karriären. Låter detta som ett spännande karriärsteg för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval och väntar spänt på din ansökan!

Information om uppdraget

På Semcon i Gävle arbetar idag en mindre grupp med en vision att expandera. Semcon är måna om att skapa en god sammanhållning både internt på kontoret samt med andra avdelningar i landet. För att främja sin företagskultur anordnar de bland annat utbildningsdagar och träningsaktiviteter för att stärka gemenskapen i gruppen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Semcon. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig sex månader framåt, förutsatt alla parter är nöjda med samarbetet är tanken att du kan överrekryteras till Semcon.

Arbetsuppgifter

Som mekanikingenjör kommer du arbeta ute på uppdrag hos Semcons kunder. I det aktuella uppdraget kommer du att arbeta nära både drift, process-, mekanik- och energi med löpande inventering av anläggning. Du kommer att sköta hantering av beställningar, ansvara för utredningar såsom kostnadsanalyser, revisioner samt granskning och revidering av tekniska handlingar.

Tjänsten passar dig som trivs på arbetsplatser där sammanhållning och kollegorna är en stor del av din vardag. Du motiveras av affären och kundtillfredsställelse samt är lyhörd efter kundernas behov och efterfrågan. För att du ska komma in i arbetet på ett bra och tryggt sätt kommer du få en introduktion där du kommer få lära dig arbetet tillsammans med mer seniora kollegor.

Vi söker dig som
  • Har en civil-/högskoleingenjörs examen inom maskinteknik, energi, el eller motsvarande. Även du som tar examen under våren är välkommen att söka.
  • Har kunskaper i AutoCAD, Raster Design, Plant 3D eller liknande program.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation med kollegor sker på båda språken.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tryckfallsberäkningar eller andra liknande arbetsuppgifter.

På Semcon är din personlighet av största vikt varav vi söker dig som är konsultmässig och bra på att samarbeta med andra personer. Du motiveras lika mycket av dina egna prestationer som teamets gemensamma framgångar och du har en god förmåga att se detaljer i ditt arbete. Utan att lämna något åt slumpen kan du leverera ett noggrant genomfört arbete. Slutligen är du en person som på eget initiativ kan se vad som behöver göras och självständigt ta tag i aktiviteter.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.
  • Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Gävle med omnejd
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Semcons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Semcon är ett internationellt teknikföretag som utvecklar produkter baserat på mänskliga behov och beteenden. Genom att alltid utgå från slutanvändaren stärks kundernas konkurrenskraft, eftersom den som vet mest om användarens behov skapar bäst produkter och tydligast nytta för människor. Semcon samarbetar främst med företag inom branscherna fordon, industri, energi och life science. Med över 2100 specialiserade medarbetare finns förmåga att ta hand om hela produktutvecklingscykeln. Från strategi och teknikutveckling till design och produktinformation.