Löneassistenter till MittMedia

Löneassistenter till MittMedia

Nu finns chansen att bli en del av MittMedias verksamhet i Gävle! Till rollen som löneassistent söker vi dig med utbildning eller erfarenhet av lön som vill utvecklas vidare genom att stötta lönespecialister. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Som löneassistent hos MittMedia kommer du att stötta lönespecialister i deras dagliga arbete inom lön, ekonomi och avtal. Du kommer att sköta löpande lönehantering samt tillhörande administrativa uppgifter. Systemen du arbetar med är Agda och Medvind.

Du erbjuds
 • Chansen att utvecklas inom lön som en stöttning till seniora kollegor
 • En tjänst där du får ta ansvar med förtroende
 • En arbetsgrupp med högt i tak
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MittMedia. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det kan finnas möjlighet att bli förlängd förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult hos Academic Work erbjuds du möjligheten att utöka ditt nätverk och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt erbjudande.

Vi söker dig som
 • Har slutfört en eftergymnasial utbildning inom lön alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet från lönehantering
 • Har god datorvana inom Office programvara
 • Har goda kunskaper i svenska då det krävs i kommunikation och dokumentation
Det är meriterande om du:

* Har arbetat i Excel, Agda och/eller Medvind tidigare

Som person är du noggrann, samarbetar bra med andra samt har en god struktur i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Kontaktinformation: Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mittmedias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mittmedia är ett företag som strävar efter att vara Sveriges mest trovärdiga leverantör av lokal journalistik. De ska också se till att deras kunder närsomhelst på dygnet kan ta del av MittMedia på det sätt som passar dem bäst. På så sätt blir de också den mest attraktiva marknadsplatsen. Tack vare ett modernt ledarskap kan de underhålla ett arbetsklimat som uppmuntrar innovationer och främjar nytänkande. Det gör att de kan vara både lyhörda för deras kunders behov och samtidigt ligga ett steg före och leda utvecklingen på deras område.