Konsult inom dagvatten till Sweco

Konsult inom dagvatten till Sweco

Att ta hand om dagvattnet är en viktig del för att undvika översvämningar och föroreningar kopplade till byggandet av framtidens hållbara städer. Sweco skapar lösningar för att leda bort och rena överflödigt vatten, exempelvis genom lokala, innovativa dagvattenlösningar. Nu söker vi dig som brinner för samhällsbyggnad och vill vara med och och forma framtidens städer och infrastruktur kopplat till planering av nya vägar och järnvägar.

Information om uppdraget

Gruppen du kommer tillhöra består idag av 8 personer med blandade erfarenheter och kompetenser. Idag är det en person som arbetar med dagvattenutredningar varav vi söker en konsult som kan stötta upp i arbetet.

Du erbjuds
  • Ett arbete där du bidrar till uppbyggnaden av framtidens samhälle och får bidra till planeringen i ett tidigt stadie
  • Att ta plats i en stöttande och välkomnande grupp med god teknisk kompetens inom ledningsprojekteringar
  • Goda möjligheter att kunna bli anställd direkt på Sweco efter ca 6 månader, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som konsult på Sweco kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av utredningar och beräkningar för att undersöka dagvattnets påverkan på omgivande mark. För att sammanfatta dina utredningar kommer du slutligen sammanställa dina analyser och beräkningar i skriftliga rapporter.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial examen som VA- ingenjör eller motsvarande
  • Har goda kunskaper svenska då det krävs i dokumentation och rapportskrivning
Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult inom branschen, gärna i uppdrag kopplade till dagvattenutredningar.

Som person uppvisar du en stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och är mån om att göra dem noggrant. Du har ett intresse för att uttrycka dig i skrift och drivs av att göra tekniska utredningar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Alice Brinkhagen.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se