Junior systemutvecklare sökes till avdelningen Software Innovations på Syntronics

Junior systemutvecklare sökes till avdelningen Software Innovations på Syntronics

Är du en ingenjör i början av karriären? Är du redo för steget ut i karriären på ett stort och växande företag? Då har vi jobbet för dig! Tack vare en bra tillväxt och spännande nya uppdrag söker Syntronic nu tre nya medarbetare som vill arbeta med produktutveckling i projekt med stor bredd. Så ta med din bästa studiekollega från ingenjörsutbildningen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning juniora mjukvaruutvecklare till huvudkontoret i Gävle. Avdelningen för Software Innovations består idag av 27 personer och nu söker de dig som vill bli en del av deras team.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Syntronics intention är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior mjukvaruutvecklare på Syntronic får du möjlighet att utvecklas i tekniska projekt tillsammans med några av branschens mest kompetenta kollegor. Syntronic tar in uppdrag från koncept, design, verifiering, produktion till förvaltning.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med produktutveckling på uppdrag av Syntronics kunder. Då uppdragen varierar i karaktär kommer du att få en mycket bred erfarenhet inom produktutveckling och konstruktion. Du kommer att arbeta i mindre grupper på ett agilt arbetssätt och ibland kan du få jobba i flera mindre grupper med olika projekt samtidigt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i agila projekt inom bland annat IoF, automation, telekom och autonoma fordon
 • Utveckla drivrutiner och applikationer i embedded Linux
 • Programmera ibland annat C, C++, Java och python
Tjänsten passar dig som vill ha ett omväxlande arbete och möjlighet att utvecklas som konsult i ett globalt och snabbväxande företag med multinationella och framgångsrika kunder.

Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning
 • Har kunskaper i C/C++ från studier eller tidigare arbete
 • Trivs i en roll där du får arbeta med sevice nära kunder
 • Behärskar svenska och engelska då det krävs i krävs i kontakten med både kunder och kollegor
Det är meriterande om du
 • Har en studiebakgrund inriktad mot inbyggda system
 • Har erfarenhet av att arbeta med FPGA Design
Som person är du ambitiös, driven och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du har ett brinnande intresse för teknik och systemutveckling och tar gärna initiativ till nya arbetsuppgifter. Du är flexibel och inte den som drar sig från att fråga sina kollegor om det skulle behövas.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda, nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Jakarta och Ottawa.