Junior projektledare till Fujitsu!

Junior projektledare till Fujitsu!

Har du ett stort intresse för IT och är en rackare på koordinering? Läs vidare, vi kan ha ditt drömjobb! För Fujitsus räkning söker vi nu en junior projektledare till Gävle. Här har du en fantastisk möjlighet att direkt efter examen få chansen att kliva in i en projektledarroll, du gör det dessutom på ett stort och globalt företag där karriärmöjligheterna är oändliga för rätt person! Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en junior projektledare med placering i Gävle. Här får du arbeta i en samordnande roll i spännande projekt där du jobbar nära beställare, systemutvecklare och även mer seniora projektledare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Tjänsten är långsiktig vilket innebär att det finns goda möjligheter till förlängning och överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du arbeta med att planera, koordinera och följa upp projektaktiviteter. Du kommer även att rapportera status av projektet samt hur arbetet fortlöper till huvudprojektledare och/eller uppdragsgivare. I din roll ingår även att kalkylera kostnader samt följa upp ekonomin.

Projektens storlek varierar och du kommer arbeta i såväl stora projekt där du får avlasta huvudprojektledare som i mindre projekt där du agerar som ensam projektledare.

Tjänsten passar dig som vill få chansen att få en mycket eftertraktad projektledarroll direkt efter examen. Det här är en unik chans och början på resten av din karriär!

Vi söker dig som
  • Har en högskolexamen från exempelvis ekonomiingenjörsprogrammet/industriell ekonomi eller systemvetenskap, alternativt har du förvärvade kunskaper som bedöms som likvärdiga.
  • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs i dialogen med beställare.
  • Har ett stort intresse för IT och en förståelse för hur konsultverksamhet bedrivs.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare med det är inget krav för tjänsten. Vidare ser vi det som meriterande om du har någon typ av projektledarutbildning. Vid meriterande erfarenhet ska detta framgå tydligt av ditt CV.

Som person är du en problemlösare ut i fingerspetsarna, du ser möjligheter istället för problem och gillar att arbeta mot mål. Du är engagerad i vad du än tar dig för och mån om att göra ett bra arbete då du har förståelse för hur din insats påverkar helheten. Hos Fujitsu får du en varierad vardag för att trivas i rollen ser vi därför att du är flexibel och anpassningsbar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid.
  • Timbaserad månadslön.
  • Placering: Gävle.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan.