Junior elektonikingenjör till Syntronic i Gävle!

Junior elektonikingenjör till Syntronic i Gävle!

Har du ett brinnande intresse för teknik och vill i din roll arbeta med den senaste tekniken i varierande uppdrag för stora och internationella företag? Läs vidare, vi kan ha ditt drömjobb! Syntronic växer snabbt och söker dig som besitter en stor portion ambition och vill vara med på resan. Här får du arbeta med den allra senaste tekniken i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte, ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning en elektronikingenjör till kontoret i Gävle. Vi har sedan tidigare flera elektronikingenjörer på plats och nu finns möjligheten för dig som också vill ta chansen att vara med på resan. På Syntronic sker arbete tillsammans i team där erfarna kollegor leder arbetet i uppdragen, vilket innebär att det kommer finnas mycket stöttning för dig som ny.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Intentionen är att du efter sex månader ska bli anställd direkt hos Syntronic, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som elektronikingenjör på Syntronic får du möjlighet att utvecklas snabbt i breda, teknikintensiva uppdrag hos framstående multinationella bolag. Det är en stor bredd på arbetsuppgifterna och Syntronics styrka ligger i möjligheten att ta uppdrag från koncept, design, verifiering, produktion till förvaltning i både hårda och mjuka produkter.

Du kommer till exempel att:
  • Jobba med alla steg inom system- och hårdvarukonstruktion
  • Jobba med komponentval
  • Göra schemaritningar och simuleringar
Tjänsten passar dig som är driven, ambitiös och som vill ha ett omväxlande arbete och möjlighet att utvecklas som konsult i ett företag med globala och framgångsrika kunder.

Vi söker dig som
  • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot elektronik, alternativt elektroteknik. Vi är även öppen för dig som har en alternativ ingenjörsutbildning om du har stort intresse/kunskaper i radio.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i kontakten med både kunder och kollegor.
Som person är du strukturerad och noggrann, tycker om att arbeta i grupp och har lätt för att kommunicera då arbetet förutsätter ett nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vidare ser vi att du trivs i en flexibel miljö där du själv har möjlighet att rikta in dig mot de områden som intresserar dig.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder de kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland deras kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Deras kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kista, Kumla, Sandviken, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Jakarta, Ottawa och Tokyo.