Jobba extra inom marknadsföring med att stärka Academic Works varumärke i Gävle!

Jobba extra inom marknadsföring med att stärka Academic Works varumärke i Gävle!

Vill du bli Academic Works ansikte utåt och skaffa dig erfarenhet inom marknadsföring och event? Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt lokala event team. I rollen kommer du driva marknadsföringen om Academic Work och våra jobb mot vår målgrupp Young Professionals i Gävleregionen! Intresserad? Passå på att söka redan idag!

Information om uppdraget

Som Brand Ambassador är ingen arbetsdag den andra lik. Jag träffar nya människor och besöker nya platser för att hjälpa studenter och akademiker att hitta intressanta jobb som passar just dem. Att dessutom få jobba i en positiv och inspirerande arbetskultur gör mig motiverad att göra ett bra jobb. Arbetet är enkelt att kombinera med studierna och jag får möjlighet att utveckla min säljförmåga och komma med nya idéer.

Så här beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition, Är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador?

Arbetsuppgifter

Som Brand Ambassador kommer du bland annat att:
 • Förbereda och genomföra event mot högskolan i syfte att marknadsföra våra lediga jobb och stärka vårt varumärke.
 • Genomföra event på kontoret, detta kan vara CV-granskning, speedintervjuer och mingelevent.
 • Assistera Event Marketing Manager vid föreläsningar som Academic Work anordnar.
 • Hjälpa intresserade studenter att registrera sig i vår databas för att öka antalet jobbprenumeranter.
 • Affischera nya tjänster på ditt campus.
 • Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus.
Tjänsten passar dig som gillar att skapa nätverk och som vill utvecklas inom marknadsföring. Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna din nya arbetsgivare Academic Work och en närmare introduktion i eventmarknadsföring.

Vi söker dig som
 • Är student vid Högskolan i Gävle och tar examen tidigast sommaren 2021. Detta eftersom vi gärna ser att du som söker ser långsiktigt på denna tjänst.
 • Har ett flexibelt skolschema. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel.
 • Har tidigare erfarenhet av ett socialt serviceyrke samt vana av att hantera och bemöta olika typer av människor på ett professionellt sätt.
 • Talar flytande svenska och engelska då kontakt med kandidater är en mycket viktig del av rollen.
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har ett befintligt nätverk med studenter på ditt campus.
 • Har engagerat dig ideellt i exempelvis kår- eller föreningsaktiviteter.
Då du kommer att träffa många olika människor och vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du som person är social, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Vidare är du flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel, då det händer att vi får event inbokade med kort framförhållning. Vi ser också att du har ett stort engagemang och är ansvarstagande och vi hoppas du kan bidra med nya idéer kring hur vi kan nå vår målgrupp.

Övrig information
 • Start Omgående enligt överenskommelse
 • Uppskattad arbetstid: Deltid, ca 10h i månaden beroende på behov
 • Omfattning: Flexibelt, anpassat efter ditt schema
 • Placering: Campus Gävle.
 • Kontakt: Johan Lilieqvist, Talent Acquisition Manager
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionnorrland@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!