Geoingenjör till Vattenfall Research and Development

Geoingenjör till Vattenfall Research and Development

Har du utbildning i geologi, bergteknik, bergmekanik, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande? Vi har tjänsten för dig som tycker att den senaste forskningen inom Vattenfalls verksamhet är spännande. Vi söker dig som gillar att jobba noggrant och fokuserat med arbetsuppgifter som kräver analytiska färdigheter. Varmt välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

För att täcka upp föräldraledigheter söker vi nu en geoingenjör till Vattenfall R&D. Du kommer att arbeta på deras utvecklingscentrum, en spännande arbetsplats med laboratorier samt kontor med utsikt över Dalälven. På kontoret jobbar de i team och har frihet under ansvar i sitt arbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som geoingenjör kommer du att utföra olika utredningar kring teknisk genomförbarhet för affärsidéer inom Vattenfalls arbetsområden. Du sätter dig in i den aktuella frågan, diskuterar med kollegor med kompetens inom området och gör en bedömning gällande om det är ett projekt som ni bör gå vidare med. Du jobbar fokuserat och noggrant med en arbetsuppgift i taget.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleexamen inom geologi, bergteknik, bergmekanik eller väg- och vattenbyggnad
  • Har goda kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med kollegor och dokumentera ditt arbete
  • Har B-körkort
Som person är du:
  • Självgående
  • Samarbetsvillig
  • Problemlösande
Övrig information

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  • Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Älvkarleby, med pendlingsavstånd från Gävle och Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Vattenfall Research and Development här.