Försäkringsrådgivare till if med start under hösten

Försäkringsrådgivare till if med start under hösten

Vill du ha ett meningsfullt arbete och möjlighet att utvecklas inom försäkringsbranschen? Trivs du i en rådgivande roll och vill arbeta i en nyskapande miljö där din serviceförmåga värderas högt? Läs då vidare! En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunden får ersättning vid en allvarlig skada eller sjukdom din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten, vilket gör att du kan känna en stolthet över ditt arbete. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

If befinner sig i en expansiv fas och söker ytterligare försäkringsrådgivare i Gävle till avdelningen som arbetar med att kontakta befintliga kunder via telefon. Ditt uppdrag är att hjälpa deras kunder med att hitta rätt försäkringslösning som hjälper dem i deras vardag. Det vill säga se till att deras kunder ska vara trygga i att de är rätt försäkrade om olyckan skulle vara framme.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos If. Se gärna filmen nedan och läs gärna mer om hur det är att jobba på If som bolag på deras hemsida.

Arbetsuppgifter

Som försäkringsrådgivare kommer du hantera ärenden som berör If:s privatkunder. Dina huvudsakliga uppgifter är att genomföra utgående samtal till nya såväl som befintliga kunder. I dina samtal kommer du boka in och genomföra telefonmöten där du kartlägger din kunds försäkringsbehov och säkerställer att kunden är rätt försäkrad.

Tjänsten inleds med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare för att du ska få goda förutsättningar för att lyckats bra i din nya roll. Du kommer arbeta nära dina kollegor och din teamleader som aktivt jobbar på din resa och utveckling som försäkringsrådgivare på If.

Vi söker dig som
  • Har som lägst gymnasial utbildning
  • Talar svenska och engelska obehindrat då du har kontakt med kunder på båda språken
  • Har vana av att arbeta med datorer
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom försäljning över telefon eller annat serviceinriktat yrke.

Som person utstrålar du trygghet, stabilitet och har en god självinsikt. Du har förmåga att lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete. Vidare har du en god samarbetsförmåga som gör att du kan arbeta bra med andra människor och är lyhörd för andras synpunkter. Du är både ansvarstagande och initiativtagande, detta innebär att du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser att du och ditt arbete är en del av att If uppnår sitt mål med att varje kund är rätt försäkrad. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Övrig information
  • Start: 8e oktober
  • Omfattning: Heltid, Mån-Tors 11-19, Fredagar 10-14
  • Lön: Provisionslön med garanti som trygghet
  • Placering: Gävle
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If har idag 3,6 miljoner kunder i hela Norden och arbetar aktivt för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet. Detta gör dem genom att jobba med att förbättra deras tjänster och har ett stort fokus på sin absoluta styrka sina medarbetares kompetens och engagemang! If är en mångsidig arbetsplats då deras arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, vilket gör att både utbildningsbakgrund och erfarenhet hos deras medarbetare varierar. Det är en öppen, inkluderande, ärlig och förtroendefull arbetskultur med en tydlig förväntning på att alla tar ansvar och initiativ. If vill att deras kunder ska känna att det lönar sig att välja dem, något som du i rollen som försäkringsrådgivare direkt kommer kunna bidra till att de känner!