Försäkringsrådgivare med fokus på rådgivande försäljning till If:s kontor i Gävle

Försäkringsrådgivare med fokus på rådgivande försäljning till If:s kontor i Gävle

Här kommer ett äventyr vi försäkrar dig om att du kommer tycka om! Bryr du dig genuint om andra människor och känner att det är viktigt att göra skillnad i samhället? Då kan du vara den vi söker. Rollen som försäkringsrådgivare med fokus på kund och försäljning innebär att du får vara del av en vinnande kultur på If:s kontor i Gävle. Du får göra samhällsnytta genom att försäkra befintliga och nya kunder rätt. Hos If är medarbetarnas kompetens och engagemang deras absoluta styrkor och nu söker de nya talanger till deras kundcenter!

Information om uppdraget

På Hattmakargatan mitt i centrala Gävle finns If:s kontor, där sitter du i fräscha lokaler tillsammans med Sveriges härligaste kollegor. På avdelningen är glädje och driv två ingredienser till att de lyckas. De tror att hemligheten till framgång ligger i att kunna balansera arbetsglädje på riktigt samt en hög arbetsmiljö. Som rådgivare är du ständigt under utveckling!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos If.

Arbetsuppgifter

Som säljande försäkringsrådgivare får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar. Du sitter med alla If:s privata produkter som exempelvis bilförsäkring och personförsäkring. Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga kunder för att sedan genomgå en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för just denna kund. Parallellt hanterar du administrativa uppgifter i If:s datasystem och program.

För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning från engagerade coacher.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av dina vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba i ett stort team och tar ansvar för både din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

Vi ser även att du:
 • Har som lägst gymnasial utbildning
 • Talar svenska och engelska obehindrat då du har kontakt med kunder på båda språken
IF ERBJUDER DIG
 • En heltidstjänst som försäkringsrådgivare
 • Fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
 • Ett attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
 • Friskvårdsbidrag
 • Lunchersättning
 • Fina kontorslokaler i centrala Gävle
 • Det viktigaste av allt underbara kollegor!
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: 11:e februari
 • Omfattning: Heltid, med arbetstider 11.00 19.00 måndag till torsdag samt 10.00 14.00 på fredagar.
 • Placering: Gävle, centralt
 • Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och If:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork