Extrajobb som produktionsmedarbetare till Stena Recycling

Extrajobb som produktionsmedarbetare till Stena Recycling

Är du student och söker extrajobb? Nu har du chansen att snabbt lära dig ett jobb som ger dig bidrag i studentkassan samtidigt som du gör en viktig insats för miljön. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att du som är snabb att söka jobbet ökar dina chanser att få det - välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Stena Recycling har fått uppdraget att hjälpa sin kund med demontering av batterimoduler i syfte att kunna återanvända materialet. För detta behöver de din hjälp - där du kommer att arbeta tillsammans med tio andra studenter på Stenas anläggning i Gävle Hamn. Arbetspassen är förlagda till 7.00 - 16.00, varav du har möjlighet att fördela dina pass på hel- och halvdagar.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med demontering av batterimoduler för återvinning. Detta innebär att skruva isär och rengöra de olika komponenterna av modulen. Detta är något du kommer lära dig snabbt, vilket gör att du blir trygg och självgående i ditt arbete. Du kommer dessutom att få en grym skyddsutrustning för att säkerhetsställa din säkerhet.

Vi söker dig som
  • Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50%
  • Har möjlighet att arbeta 1,5 dagar i veckan
  • Har goda kunskaper i svenska, då kommunikation och instruktioner är på svenska
Det är meriterande om du:
  • Har körkort och tillgång till egen bil, då du lättare har möjlighet att ta dig till och från arbetet
  • Har minst tre terminer kvar av dina studier
Som person söker vi dig som är flexibel, för att kunna hantera ett extrajobb vid sidan av dina studier. Du är en person som trivs med enkla och repetetiva arbetsuppgifter. Då det är viktigt att följa säkerhetsrutiner och instruktioner är det av största vikt att du är noggrann.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Gävle Hamn, Depåvägen 31
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Recylings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Stena Recyclings värld är ingenting förbrukat - se mer om deras verksamhet här.