Extrajobb i produktionen på Smurfit Kappa

Extrajobb i produktionen på Smurfit Kappa

Är du studerande på eftergymnasial nivå och söker extrajobb? Har du även arbetat i produktionen på Smurfit Kappa tidigare? Då har du kommit rätt! Smurfit Kappa har en tradition av att ta in extrapersonal under sommaren men nu vill dom ta steget att erbjuda extrajobb även vid sidan av studierna för dig som uppfyller kraven och gjort ett bra arbete hos dem tidigare. Vi strävar efter att starta tjänsten så snart som möjligt så sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett flertal studenter till produktionen på Smurfit Kappa. Smurfit Kappa i Gävle tillverkar förpackningar i wellpapp, som exempelvis flyttkartonger och golvdisplayer. Nu söker vi dig som har arbetat i produktionen på Smurfit Kappa sedan tidigare på grund av att Smurfit Kappa endast har en gedigen introduktion i början av varje sommar och inte har möjlighet att förlägga ytterligare en introduktion under hösten. Trivdes du när du arbetade förra gången tror vi att det här är ett perfekt extrajobb för dig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Smurfit Kappa. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig under hösten.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare i denna studentpool kommer du att vara delaktig i att producera förpackningar till Smurfits Kappas kunder. Det innebär att du kommer arbeta vid deras wellmaskin, konverteringsmaskin eller andra passande arbeten i produktionen. Där ansvar du för såväl maskininställningar, produktion samt kvalitetssäkring utifrån kundens order. Du arbetar tillsammans med en erfaren kollega vid respektive maskin. Om du har truckkort och är en van truckförare finns även möjlighet till arbete som truckförare på lagret.

Uppdraget passar dig som vill arbeta extra och få värdefull arbetslivserfarenhet redan under studierna. Hur mycket du arbetar kommer vara flexiblet och varierat.

Vi söker dig som
 • Har arbetat i produktionen på Smurfit Kappa tidigare. Detta är ett krav på grund av att Smurfit Kappa endast har en gedigen introduktion i början av varje sommar och inte har möjlighet att förlägga ytterligare en introduktion under hösten.
 • Studerar minst 50 % på eftergymnasial nivå.
 • Har rätt inställning och är nyfiken på att lära sig mer om produktion.
 • Talar och läser på svenska väl för att kunna lära föreskrifter och kommunicera med kollegor.
Det är starkt meriterande om du har truckkort och har vana av att köra truck.

Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid att hitta dig med rätt inställning, ambition och vilja att arbeta i produktion. Som person är du nyfiken, lättlärd och noggrann. Du följer rutiner och håller alltid en hög kvalitet i allt du tar dig för.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Varierande, vid behov. Tanken är att täcka toppar i produktionen samt ha personal att fylla på med vid sjukfrånvaro.
 • Arbetstider: Skift, antingen 05:54 - 14:24 eller 14:18-23:48
 • Lön: Timlön enligt GFL
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Smurfit Kappas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder 2017. Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med huvudkontor i Eslöv.