Ekonomiassistent till Stora Enso

Ekonomiassistent till Stora Enso

Har du en ekonomiexamen och är en fena på siffror? Är du samarbetsvillig, noggrann och van att hålla många bollar i luften? Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med ekonomi och söker en tjänst som ekonomiassistent? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till Stora Enso i Gävle då tidigare ekonomiassistent går vidare till en ny roll. Fram tills September kommer du att gå parallellt med nuvarande ekonomiassistent och på så sätt få upplärning i förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam om fyra personer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stora Enso. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att fungera som ett stöd för ekonomiteamet och erbjuds därmed en stor variation och ett brett spann av arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Bistå med diverse arbetsuppgifter som rör bokslut
 • Genomföra löpande redovisning
 • Vara involverad i leverantörsreskontraarbete
Tjänsten passar dig som tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och som tycker det är roligt att ha många bollar i luften.

Vi söker dig som
 • Har minst en kandidatexamen inom ekonomi
 • Har tidigare erfarenhet från arbete inom ekonomi, exempelvis fakturahantering, löpande redovisning, bokslut och analyser
 • Är obehindrad i tal och skrift i både engelska och svenska, då kommunikation kommer ske på båda språken
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP

Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är mycket noggrann och uppmärksam på detaljer. Du har även en vana att agera lugnt och stabilt även i stressiga situationer då stora delar av arbetet kommer att ske efter deadlines. Slutligen ser vi naturligtvis att du gillar både siffror och analyser.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Gävle/Skutskär
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stora Ensos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Deras mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare.