Ekonomiassistent till Ersbo Bygg & Kakel

Ekonomiassistent till Ersbo Bygg & Kakel

Ersbo Bygg & Kakel växer och söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent i ett ungt företag! Hos EBK är nya saker på gång hela tiden och den ena dagen är inte den andra lik. Beslutsvägarna inom företaget är korta och allas synpunkter är lika viktiga, därför är du som kommer med egna idéer på hur det går att utveckla arbetet efterlängtad! Se till att du inte missar denna chans och sök redan idag, då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till Ersbo Bygg & Kakel. EBK håller till i fina nybyggda lokaler med fri parkering och tillgång till gym i huset. Du kommer att arbeta i en mindre grupp på sammanlagt fyra personer med liknande arbetsuppgifter, men kommer också kunna ta en lunch eller fika med andra hyresgäster i huset.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ersbo Bygg & Kakel. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis sträcka sig sex månader framåt. Du har mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, därför är det viktigt att du som söker ser långsiktigt på tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ha en innehållsrik roll där ingen dag är den andra lik. Du arbetar med redovisning och lön, men ordnar också med allt runtomkring. Detta kan exempelvis vara skattedeklarationer, kontoavstämningar, statistiker och rapporter. I arbetet ingår även hantering och kontroll av tidrapportering, körjournaler samt kontakt med myndigheter och kommunikation både internt som externt.

Du kommer till exempel arbeta med:
 • Löner
 • Leverantörs- och kundfakturor
 • Löpande bokföring
 • Administration
Tjänsten passar dig som drivs av att få jobba med hela processerna kring EBK:s ekonomi! Vi tror att du som är rätt person ser fram emot att ha ett varierande arbete där arbetet inte alltid blir som du tänkt dig och där du får lägga om planeringen för dagen allt eftersom.

Vi söker dig som
 • Har minst 1,5 års erfarenhet av att arbeta med lön och redovisning, alternativt gått en motsvarande utbildning.
 • Är obehindrad i svenska då kommunikation sker på svenska. Du bör också ha grundläggande kunskaper i engelska då dokument kan komma att vara på engelska.
 • Har kunskaper i Office-paketet, främst Excel.
Det är starkt meriterande om du har kunskap om Briljant Ekonomisystem, låt detta framgå tydligt i din ansökan. Vi ser det även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lön med inriktning på byggavtal.

Som person är du flexibel och ansvarstagande för de nya arbetsuppgifterna som dyker upp för dagen. Du har struktur och arbetar på ett självgående sätt, med en hjälpsam och serviceinriktad inställning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle, Ersbo
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ersbo Bygg & Kakels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se..

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ersbo Bygg & Kakel är ett företag med hemvist i Gävle. De erbjuder allt från mindre renoveringar till nybyggnationer och totalentreprenader. Sedan starten för ungefär två år sedan har de växt och sett efterfrågan följa. Tillsammans med nya rekryter, en trygg organisation i ryggen och med en väletablerad struktur kan de ta sig an stora som små projekt och sätta kunden i fokus.