Driftsamordnare inom yttre fastighetsskötsel och utemiljö

Driftsamordnare inom yttre fastighetsskötsel och utemiljö

Nu finns möjligheten för dig som har en avslutad utbildning inom yttre fastighetsskötsel eller utemiljö att ta dig an ett uppdrag som driftsamordnare hos vår kund i Gävle. Behovet är omgående varav denna rekryteringsprocess kommer att gå snabbt - därför är det viktigare att du får in din ansökan snabbt snarare än att du filar på ditt personliga brev i några dagar. Skicka in din ansökan idag med en kortare motivering till varför du vill ha just detta uppdrag, så löser vi resten längs vägen.

Arbetsuppgifter

Som driftsamordnare kommer du att arbeta med beställningar, kalkyler, produktionsplanering, reklamationer, inköp samt uppföljning av uppdrag och avtal. Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Kontroller, besiktningar och tillsyn inom befintliga avtal och uppdrag
 • Beredning och förarbeten av uppdrag till produktionsgrupperna
 • Uppföljningsmöten
 • Hantering av reklamationer
 • Anbuds- och kalkylarbeten
 • Stöttning i specifika uppdrag inom exempelvis växtinköp, växtleveranser och blomsterprogram
Vi söker dig som
 • Har en avslutad utbildning inom yttre fastighetsskötsel, trädgårdsmästare eller motsvarande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då det krävs i kommunikation och dokumentation i arbetet
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse. Det är till din fördel om du kan börja med kort varsel.
 • Omfattning: Heltid, uppdraget sträcker sig inledningsvis ett halvår framåt med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Gävle
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se