Driftledare till PreZero

Driftledare till PreZero

Är du intresserad av att arbeta inom återvinningsbranschen? Smart, för det är ett av världens viktigaste och roligaste arbete. Nu söker vi dig som tidigare haft någon typ av teamleaderansvar som som vill ha det varierande jobbet som driftledare på PreZero. Då behovet är omgående går vi igenom urvalet löpande, du är välkommen att skicka in din ansökan direkt!

Information om uppdraget

PreZero Recycling i Forsbacka tar emot cirka 80-100 leveranser med avfall varje dag, som består av bland annat byggavfall, betong och tegel. Såhär beskriver nuvarande driftledare rollen:

Det är variationen i arbetet som gjort att jag hållit mig kvar här, det blir aldrig långtråkigt. Det är ett trevligt gäng du jobbar med och det finns alltid någon att få hjälp av, vilket gör att du lär dig mycket på plats. Här är det också viktigt att du tycker att det är kul att rycka in där det behövs!

View this post on Instagram A post shared by PreZero International (@prezero_int)

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som driftledare är att planera, leda och följa upp avdelningens dagliga driftverksamhet med utgångspunkt från kundernas krav och förväntningar. Du är främst ute i verksamheten och lägger cirka 30 procent av din tid åt administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Leda och motivera underentreprenörer att uppnå fastställda verksamhetsmål med fokus på anläggningsarbete
 • Sköta fakturering- och ordermottagning samt sköta införande av statistik över sålda volymer
 • Sköta servicerelaterade frågor kopplat till anläggningen
Till din hjälp för att lösa de olika situationerna som kan uppstå på anläggningen har du dina kollegor och leverantörer. Du kommer också att samarbeta nära avdelningschefen, som har budget- och personalansvaret.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att leda personal som exempelvis teamleader eller liknande
 • Har goda kunskaper i Office-paketet och har erfarenhet från affärssystem, till exempel order-, fakturerings-, ekonomi- eller statistikprogram
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska, då det krävs i kommunikation och dokumentation
 • Har B-körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du har kunskaper om anläggning eller industri.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Omgående, med mål att kunna starta i maj/juni
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Forsbacka
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PreZeros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Alice Brinkhagen.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se