Driftledare till Forsbacka återvinningsanläggning

Driftledare till Forsbacka återvinningsanläggning

Är du intresserad av att arbeta inom återvinningsbranschen? Smart, för det är ett av världens viktigaste och roligaste arbeten. Vi söker dig med erfarenhet från någon form av arbetsledande eller koordinerande roll till det varierande jobbet som driftledare på PreZero. Som driftledare kommer du att planera, leda och följa upp anläggningens dagliga drift, men också vara med och utveckla driften samt styra pågående projekt i ett framstående miljöföretag. Med start i augusti går vi igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

PreZero Recycling AB i Forsbacka tar emot cirka 80-100 leveranser med avfall varje dag, som består av bland annat byggavfall, betong och tegel. Som driftledare är du anläggningschefens högra hand och ditt uppdrag är att planera, leda och följa upp anläggningens dagliga verksamhet. Du är främst ute i verksamheten och lägger cirka 30 procent av din tid åt administrativa arbetsuppgifter. Såhär beskriver tidigare driftledare rollen:

Det är variationen i arbetet som gjort att jag hållit mig kvar här, det blir aldrig långtråkigt. Det är ett trevligt gäng du jobbar med och det finns alltid någon att få hjälp av, vilket gör att du lär dig mycket på plats. Här är det också viktigt att du tycker att det är kul att rycka in där det behövs!

Arbetsuppgifter
 • Planera och säkerställa drift av deponigassystem, lakvattenrening och vågstation tillsammans med underentreprenörer
 • Styra, beställa och delta i projekt på anläggningen
 • Se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar
 • Dokumentation och delaktigt vid tillsynsbesök
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att leda, fördela och koordinera arbete, som exempelvis projektkoordinator, teamledare, arbetsledare eller liknande
 • Har goda datorkunskaper
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska, då det krävs i kommunikation och dokumentation
 • Har B-körkort och tillgång till bil, då anläggningen ligger utanför kommunala kommunikationer
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom anläggning eller miljö, eller erfarenhet från branschen.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Augusti, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Placering: Återvinningscentralen i Forsbacka
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PreZeros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se