Driftledare med anläggningsbakgrund!

Driftledare med anläggningsbakgrund!

Är du intresserad av att arbeta inom återvinningsbranschen? Smart, för det är ett av världens viktigaste och roligaste arbeten! Till rollen som driftledare söker vi dig med ett par års erfarenhet från anläggning, entreprenad eller bygg redo för nästa steg i karriären. Som driftledare planerar, leder och följer upp anläggningens dagliga drift, utvecklar driften och är med och styr pågående projekt i ett framstående miljöföretag. Välkommen med din ansökan, urval görs löpande!

Information om uppdraget

PreZero Recycling AB i Forsbacka tar emot cirka 80-100 leveranser med avfall varje dag, som består av bland annat byggavfall, betong och tegel. Här pågår samtidigt många olika underhålls- och förbättringsprojekt. Som driftledare är du anläggningschefens högra hand och ditt uppdrag är att planera, leda och följa upp anläggningens dagliga verksamhet tillsammans med underentreprenörer. Du kommer att agera beställare och vara med och styra projekt.

Såhär beskriver tidigare driftledare rollen:

Det är variationen i arbetet som gjort att jag hållit mig kvar här, det blir aldrig långtråkigt. Det är ett trevligt gäng du jobbar med och det finns alltid någon att få hjälp av, vilket gör att du lär dig mycket på plats. Här är det också viktigt att du tycker att det är kul att rycka in där det behövs!

Arbetsuppgifter
 • Planera och säkerställa drift av deponigassystem, lakvattenrening och vågstation tillsammans med underentreprenörer
 • Styra, beställa och delta i projekt på anläggningen, så som markarbeten och större underhållsarbeten
 • Se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar
 • Dokumentation och delaktigt vid tillsynsbesök
Vi söker dig som
 • Har minst 2 års erfarenhet från anläggning, entreprenad eller bygg
 • Gillar och har fallenhet för att planera, leda och fördela arbete
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska, då det krävs i kommunikation och dokumentation
 • Har B-körkort och tillgång till bil, då anläggningen ligger utanför kommunala kommunikationer
Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet som driftledare, arbetsledare eller projektkoordinator. Vi ser det också som meriterande med eftergymnasial utbildning inom anläggning , bygg eller miljö.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Augusti, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstid: 7-16
 • Placering: Forsbacka, Gävle
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se