Starta din karriär inom rekrytering som vår Consultant Manager i Gävle!

Starta din karriär inom rekrytering som vår Consultant Manager i Gävle!

Som Consultant Manager är du en nyckelspelare när det kommer till rekrytering och bemanning av vår målgrupp Young professionals i regionen. Du erbjuds ständig kompetensutveckling där du tillsammans med ett resultatorienterat och energigivande team arbetar mot att bli kundernas första hands val när det kommer till bemanning och rekrytering. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss! We reward ambition!

Information om uppdraget

"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Att vara en partner till kunder innebär att jag får utveckla mitt affärsmannaskap och jag har själv möjlighet att påverka både mitt resultat och mina mål. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer, i detta måste du både trivas och bidra!"

Så här beskriver en av våra medarbetare, Emma, sin roll som Consultant Manager. Är detta något du inspireras av? Fortsätt då att läsa mer!

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå höga resultat, brinner för service och gillar merförsäljning.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
 • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
 • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
 • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Som Consultant Manager i Gävle kommer du arbeta med rekryteringar inom alla våra affärsområden så som ekonomi, teknik, administration och logistik.
Vidare kommer du tillhöra ett mindre team som tillsammans drivs av att hjälpa kunderna och fortsätta Academic Works tillväxt i regionen.

Vi söker dig som
 • Har relevant akademisk högskoleexamen; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor. Alternativt arbetat personalintensivt i form av teamleader eller med rekrytering.
 • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
 • Har körkort B
Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen eller säljinriktat arbete anser vi är meriterande.

Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att använda engelska i tal och skrift.

Vi vill att du som person motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat med tempo. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Egenskaper vi söker:
 • Resultatinriktad
 • Affärsmässighet
 • Självgående
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad
Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss!

We reward ambition!

Övrig information

START: 11 Mars

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

PLACERING: Gävle. Centralt

LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel

ANSVARIG REKRYTERARE: Johan Lilieqvist, Talent Acquisition Manager, talentacquisitionnorrland@academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!