B2B-säljare till Caverion!

B2B-säljare till Caverion!

Är du en relationskapande och affärsmässig säljare som har ett stort teknikintresse? Nu finns chansen för dig som trivs i en självständig roll med mycket eget ansvar att söka tjänsten som säljare till Caverion. Du blir en del av ett företag som arbetar med den senaste tekniken där du har möjlighet att bidra till fortsatt stark tillväxt på en framtidsmarknad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Caverion designar, förvaltar, konstruerar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för industrianläggningar, byggnader och infrastruktur. Academic Work söker nu för Caverions räkning en driven och nyfiken säljare som lockas av det affärsmässiga och det tekniska. Det geografiska området som ingår i bearbetningen är Gävleborgs län, Uppsala och Sollentuna med möjlighet till kontor i både Gävle och Uppsala.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på cirka 6 månader och därefter kommer du bli överrekryterad av Caverion förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • En del av ett företag som arbetar med den senaste tekniken och leder utvecklingen av serviceleverans mot fastigheter och industrier
 • En flexibel roll där du självständigt planerar och driver ditt arbete framåt
 • En dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningstiden och som hjälper dig utvecklas i din yrkesroll
På Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som säljare handlar om att skapa och bibehålla goda affärsrelationer till Caverion. Du kommer representera distrikten Gävleborgs län samt Uppsala/Sollentuna vilket gör att du kommer åka mycket bil i tjänsten och primärt arbeta med uppsökande försäljning. Genom ett rådgivande och affärsmässigt förhållningssätt marknadsför du Caverions utbud av tjänster och lösningar till kunder. Du kommer till exempel att:
 • Boka och genomföra besök hos prospekts samt befintliga kunder enligt fastställd aktivitetsplan
 • Hantera registrering i CRM-system, följa upp samt rapportera försäljningen i området
 • Delta i tjänste- och konceptutveckling tillsammans med regionens driftorganisation
 • Ordna och delta i kundevent samt nätverksträffar såväl fysiskt som digitalt
Vi söker dig som
 • Har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet av försäljning
 • Har som lägst en gymnasieexamen
 • Har ett stort tekniskt intresse av exempelvis tekniska installationer, industriunderhåll eller fastigheter
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil då du reser i tjänsten
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska då det krävs i kommunikationen med kollegor och kunder. Du ska också vara obehindrad i tal och skrift på engelska då det är koncernspråket.
Vi ser det som meriterande om du arbetat med tjänsteförsäljning kombinerat med teknik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är en person som har ett naturligt affärstänk och som har god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer till dina kunder. Som person kan du självständigt driva ditt arbete framåt samt är strukturerad och förstår värdet av att tydligt administrera ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Möjlighet till kontor i Gävle eller Uppsala. Distrikten som du kommer representera i tjänsten är Gävleborgs län samt Sollentuna/Uppsala.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Caverions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion säkerställer att vår omvärld och företag har smarta och hållbara lösningar för bättre boendemiljöer, mer produktiva arbetsplatser och tryggare resor. Idag designar, installerar, driftar och underhåller företaget användarvänliga och energieffektiva tekniska lösningar för byggnader, infrastruktur och industrier - med många kundrelationer som varat genom årtionden. Med Caverion kan du vara stolt över skillnaden du gör tillsammans med 15 000 kollegor i 11 länder.