Bli AFRYs nästa juniora spårprojektör!

Bli AFRYs nästa juniora spårprojektör!

Inledning:
Vi söker dig som har ett brinnande intresse inom infrastruktur och samhällsutveckling. Har du också goda kunskaper i CAD? Då tycker vi verkligen att du ska läsa mer här.


Information om tjänsten


Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Här är det ett stort fokus på hållbarhet - som är en central del i AFRYs vision och affärsstrategi. Tillsammans skapas hållbara lösningar för framtida generationer. Ta chansen och bli en del av AFRYs framgångssaga!

Professionals Nord söker för AFRYs räkning en junior spårprojektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRY önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som junior spårprojektör kommer du att arbeta med projektering i olika järnvägsprojekt. Du kommer främst arbeta i detaljprojekteringsfasen men kommer även att vara med i andra skeden, från skiss till arbetsplan. Du tar fram 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar. Arbetet sker i projekteringsgrupper och innebär stor variation då man ingår i olika team och projekt samtidigt. Inledningsvis kommer du att få en mentor till stöd.

Andra exempel på arbetsuppgifter:
  • Projektera bygghandlingar
  • Ta fram förvaltningsdata
  • Teknisk spårutredning
  • Ritningar av plattformar
  • Allmän ritning i CAD eller med att rätta CAD-filer.
Vi söker dig som:
  • YH- eller högskoleingenjörsutbildning inom Bygg, Järnväg eller Väg & Vatten.
  • Goda kunskaper inom CAD.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är om du har kunskaper i Microstation och grundläggande kunskaper inom järnväg.

Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Du har ett stort intresse för teknik, infrastruktur och samhällsbyggnad.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, konsultchef Professionals Nord

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!