Mediesäljare till ADinQ

Mediesäljare till ADinQ

Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en målmedveten och kreativ mediasäljare i Gävle-Sandviken området. ADinQ är ett mediebolag inom den digitala utomhus-reklammarknaden, DOOH - Digital Out of Home. Vi är sedan många år specialiserade på butiks-TV i kassalinjen på ICA och Willys och vi finns representerade över stora delar av Sverige. I produktportföljen finns även digitala storbildsskärmar på strategiska platser runt om i landet. Mer info på www.adinq.se

Älskar du mötet med kunder och tycker det är kul med idé försäljning? Då kan du vara rätt person för oss! Vi stöttar, utbildar och supportar kontinuerligt alla våra säljare över hela Sverige. Du kommer bl.a. ha mycket kontakt med Veronica, Jenni, Christer, Henrik, Lisen och Tommy.

Om tjänsten
För att trivas i den här säljrollen behöver du verkligen älska uppsökande försäljning, ha ett starkt eget driv och ha lätt för att skapa bra kundrelationer, både på kort och lång sikt. Samt några års erfarenhet av B2B försäljning. En av framgångsfaktorerna för att lyckas sälja media och reklam är att du tycker att det är roligt med idéförsäljning samt att det faller sig naturligt för dig att presentera lösningar utifrån kundernas behov.

Du jobbar självständigt, är van att leda dig själv och har ansvar för hela säljprocessen från prospektering, mötesbokning till avtalsförhandling. Eftersom säljdistriktet sträcker sig från Gävle och Sandviken till Borlänge så ser vi gärna att du bor i Gävle området. Ditt driv och inställning är motorn som får kugghjulen att snurra! Eftersom du är ADinQ's ansikte utåt i säljdistriktet kommer vi lägga stor vikt vid din inställning och personlighet.


Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Då tjänsten innebär stor del frihet och eget ansvar krävs det att du är bra på att leda dig själv och att du har god struktur i ditt säljarbete
  • Erfarenhet av media är förstås en stor fördel men inget krav
  • Vi ser gärna att du har ett väl upparbetat nätverk i Gävle och Sandviken med omnejd - och helst bor i trakterna kring Gävle
  • Körkort för personbil
Eftersom du är ADinQ's ansikte utåt i säljdistriktet kommer vi lägga stor vikt vid din inställning och personlighet.

Villkor
Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning tillämpas. Fast lön samt provision. Förmånsbil erbjuds.


Din ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2018-06-17. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se, 0709-261 227.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (9 dagar kvar)