Säkerhetstekniker

Säkerhetstekniker

Dina arbetsuppgifter

Vi söker drivna säkerhetstekniker med inriktning på antingen lås eller larm, som vill utvecklas och växa med vårt team i Gävle. Vi går mot en spännande framtid och vi har idag en sammansvetsad grupp som agerar i nära samarbete. Inom Norrskydd skapas ofta nya karriärmöjligheter och har du ambitioner att utvecklas mot en annan arbetsroll ser vi det därför som positivt.

Nya medarbetares arbetsuppgifter formas i samråd och vi arbetar ständigt med kompetensutveckling efter det personliga behovet, men även efter vad som kan skapa nytta för teamet. Vi ser ett stort värde i att kunna skapa en bra arbetsplats för just dig och vi upprätthåller därmed en lyhördhet för vad som driver och engagerar dig.

Om dig

Som person är du pålitlig, initiativrik, social och serviceinriktad. Du har en förmåga att se kundens behov, leverera förslag och lösningar samt förstå kundnyttan av ditt och dina medarbetares arbete.

Du har kunskap och tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen inom lås, CCTV eller larm. Har du projekt- eller arbetsledarerfarenhet är detta klart meriterande.

Krav

Branschrelaterad erfarenhet från säkerhetsbranschen.

B-körkort.

Fläckfria register hos Polismyndigheten samt
Kronofogden.

Villkor

Omfattning

Heltid, tillsvidare, med provanställning tre månader.

Start

Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Urval

Sker löpande, så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag sista februari.

Ansökan

Skickas till ansokan.gavle@norrskydd.se och märks med 'Säkerhetstekniker'.

Kontaktpersoner:

Martin Järbur, Koncern VD, 010-1525500

Michael Häggström, VD, LåsCity, 072-7373010

Din ansökan hanteras konfidentiellt!

Vi erbjuder dig

Norrskydd erbjuder arbetsglädje i ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att bli en del av ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av ditt medarbetardriv. Hos oss får du möjligheten att utvecklas både personligt och i branschen, genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även arbeta tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs i vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder gängse villkor inom branschen som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring mm. Vi tycker att löner ska vara skäliga och möjliga att förbättra genom engagemang och prestation. Vi är stolta att kunna erbjuda dig något unikt och som andra inom branschen saknar, nämligen en kombination av personlighet, långsiktighet, arbetsglädje och vinstdelning. Ditt intresse är konfidentiellt och du har allt att vinna på ett förutsättningslöst samtal med oss!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds då vi inför rekryteringen valt våra annonskanaler.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 28 feb (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydds medarbetare är stolta över att skydda liv och egendom genom att bland annat projektera, leverera och utföra efterservice på lås, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 90 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på 12 orter i Norrland.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Sedan 1 oktober 2018 är LåsCity en drivande del i
Norrskyddkoncernen. Våra gemensamma mål i Gälve är att växa inom samtliga tjänster och produktgrenar samt att bygga vidare på det fantastiska team som engagerat byggt LåsCity till den verksamhet som vi har på orten idag. Norrskydd är vårt gemensamma varumärke och vi delar tron på att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap, välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.