Medarbetare inom drift & underhåll till Furuviksparken

Medarbetare inom drift & underhåll till Furuviksparken

Om företaget

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, badland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. 2018 hade Furuvik totalt ca 350 anställda under säsong och gästades av drygt 340 000 besökare. Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Dina arbetsuppgifter

Söker du efter ett jobb där den ena dagen aldrig är den andra lik? Vill du arbeta praktiskt och vara en viktig pusselbit för den dagliga driften? Tjänsten är bred och varierande men några exempel på arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll, fastighetsskötsel, felsökning samt reparation. Du kommer att ingå i en driftgrupp som består av ett sammansvetsat team där byte av kompetens sker dagligen och du kommer även att ha nära samarbete med attraktionsteamet.

Din profil

Som person ser vi gärna att du är tekniskt intresserad, nyfiken och praktisk lagd. Här är personlighet och samarbetsförmåga viktiga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi gärna att du är driven och lösningsorienterad. Furuviksparken präglas av ett öppet klimat där nya tankar och idéer alltid är välkomna då de ständigt strävar efter att utvecklas. Spannet på bakgrund och kompetens i teamet är stort och nu söker vi nästa stjärna.
Gick du en praktisk linje på gymnasiet, kanske inom bygg, el eller teknik är det plus i kanten men det kan även vara så att du är självlärd eller genom tidigare yrken.
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Furuviksparken. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Ida Broman på 0733-512756.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 0733-351 27 56
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se.