Industrielektriker till Furuviksparken

Industrielektriker till Furuviksparken

Om företaget

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, badland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. 2018 hade Furuvik totalt ca 350 anställda under säsong och gästades av drygt 340 000 besökare. Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Dina arbetsuppgifter

Har du läst el på gymnasiet, tröttnat på att stå i en källare och dra byggnadsel och sitter fast i ett inrutat arbetsmönster på jobbet? Vill du ha roligt med varierande arbetsuppgifter? Då har Furuviksparken en spännande tjänst för dig. Här är personlighet och teamkänsla viktiga egenskaper, kollegorna finns nära då man alltid jobbar i team, minst två och två, där ni löser el-relaterade problem.
Då vi är lyhörda på företaget uppmuntrar vi gärna nya tankar och idéer då vi ständigt strävar att utveckla parken. Spannet på bakgrund och kompetens i teamet är stort och nu söker vi nästa stjärna. Några arbetsuppgifter kan vara underhåll och service av attraktioner, förbättringar av enklare PLC-program, felsökningsuppdrag eller enklare produktbyten.
Arbetstiderna varierar och uppdraget är på 12 månader och vi ser anställningen som långsiktigt.

Din profil

Du är en nyckelspelare i att ge våra gäster en upplevelse i världsklass och för att lyckas i det tror vi att du ser vikten av din roll och sprider positiv energi omkring dig. Med ditt säkerhetstänk och förmåga att prioritera så kommer du ha fartfyllda dagar i parken.
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Furuviksparken. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Ida Broman på 0733-51 27 56 eller Jonas Bergkvist 0733-51 27 73.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 0733-51 27 56
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se.