Hoppa till innehåll
Vi på TENAB söker ny medarbetare till vår verksamhet under jord!

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av underjordsmaskiner, bergförstärkningsmaskiner, ortdrivningsmaskiner.

Vad kan vi på TENAB erbjuda dig som servicetekniker?

Ett varierande arbete med mycket eget ansvar för att utföra bästa möjliga arbete.

Arbetsuppgifter består av service, reparation, felsökning och underhåll av maskiner för kunds räkning. Arbetet utförs i kunds verkstad under jord.

Du kommer jobba i team med våra duktiga servicetekniker samt nära samarbete med kunds medarbetare och har alltid tillgång till support

Som medarbetare på TENAB har du möjlighet att bidra, påverka och göra skillnad när du tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Vi erbjuder en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Du blir en viktig del i en gemenskap där kundens bästa alltid står i fokus och du ges möjlighet att växa som individ.

Vem är du?

Som person tror vi att du är självgående, flexibel och serviceminded med ett intresse för maskiner och nöjda kunder!

Du är van vid att ta egna initiativ i arbetet och uppskattar en roll där du får arbeta självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har ett starkt kundfokus i arbetet. Du är lyhörd och drivs av att hjälpa kunden och att arbeta problemlösande. Du är en engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten person som trivs i samspelet med andra människor.

Meriterande men inte ett krav:
Tidigare erfarenhet som mekaniker.
Mekanikerutbildning - all typ av utbildning mot mekanik, tunga maskiner etc.
Tidigare erfarenhet som mekaniker inom elektronik och/eller hydraulik.

Krav för tjänsten:
B-körkort
Flytande svenska i både tal och skrift

Arbetstider: Skiftgång, 3-skift
Lön enligt överenskommelse

Med mångårig erfarenhet av service och reparation inom branschen för entreprenadmaskiner är TENAB en stark samarbetspartner. Vår affärsidé är att på ett så effektivt och bra sätt som möjligt kunna hjälpa våra kunder så snabbt och lönsamt som möjligt för att hålla produktionen på topp.

Vi har en kultur som kännetecknas av respekt, frihet under ansvar och att alla hjälps åt för att leverera bästa möjliga resultat till kunden. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra vårt arbete inom säkerhet och arbetsmiljö och du har stora möjligheter att utvecklas hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi känner att vi hittat rätt person, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan redan idag!

Hemsida: http://www.tenab.info/
Facebook: http://www.facebook.com/tenabofficial
Instagram: http://www.instagram.com/tenabofficial
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare