Hoppa till innehåll
Terräng och entreprenadrep i Norr AB logotyp

Servicetekniker entreprenadmaskiner

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Henrik Karvonen
Email
Telefon
Vi på TENAB söker ny medarbetare till vår verkstad inne i Gällivare!

Vi söker både dig med tidigare erfarenhet och dig som nyligt gått ut skolan! För denna tjänst väger personliga egenskaper lika mycket som tidigare erfarenhet.

Är du nyutexaminerad med ett intresse för att jobba med entreprenadmaskiner? Eller är du mekaniker med några års erfarenhet av arbete på fält och/eller från verkstadsbranschen? Kanske har du jobbat med elektronik eller hydraulik sedan tidigare och nu söker ditt nästa steg i karriären? Då är detta möjligheten för dig!

Vad kan vi på TENAB erbjuda dig som servicetekniker?
Ett varierande arbete med mycket eget ansvar för att utföra bästa möjliga arbete. Arbetsuppgifter består av service, reparation, felsökning och underhåll av maskiner för kunds räkning. Du får chansen att jobba med dom flesta märken i entreprenadmaskinsvärlden, bl. a Ljungby, Merlo, CAT och Volvo.

Du kommer jobba i team med våra duktiga servicetekniker och har alltid tillgång till support.

Som medarbetare på TENAB har du möjlighet att bidra, påverka och göra skillnad när du tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Vi erbjuder en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Du blir en viktig del i en gemenskap där kundens bästa alltid står i fokus och du ges möjlighet att växa som individ.

Vem är du?
Som person tror vi att du är självgående, flexibel och serviceminded med ett intresse för entreprenadmaskiner och nöjda kunder!

Du är van vid att ta egna initiativ i arbetet och uppskattar en roll där du får arbeta självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har ett starkt kundfokus i arbetet. Du är lyhörd och drivs av att hjälpa kunden och att arbeta problemlösande. Du är en engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten person som trivs i samspelet med andra människor.

Meriterande men inte ett krav:
- Tidigare erfarenhet som mekaniker eller arbetat i verkstadsmiljö inom till exempel fordonsbranschen
- Mekanikerutbildning - all typ av utbildning mot mekanik, tunga maskiner etc.
- Tidigare erfarenhet som mekaniker inom elektronik och/eller hydraulik

Krav för tjänsten:
B-körkort
Flytande svenska i både tal och skrift

Arbetstider:
Skiftgång eller dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi känner att vi hittat rätt person, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan redan idag!

Skicka in din ansökan till: Henrik.tenab@gmail.com eller ring 0970-303 60.

Vi ser fram emot din ansökan!

Facebook: http://www.facebook.com/tenabofficial

Instagram: http://www.instagram.com/tenabofficial
Terräng och entreprenadrep i Norr AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med mångårig erfarenhet av service och reparation inom branschen för entreprenadmaskiner är TENAB en stark samarbetspartner. Vår affärsidé är att på ett så effektivt och bra sätt som möjligt kunna hjälpa våra kunder så snabbt och lönsamt som möjligt för att hålla produktionen på topp.

Vi har en kultur som kännetecknas av respekt, frihet under ansvar och att alla hjälps åt för att leverera bästa möjliga resultat till kunden. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra vårt arbete inom säkerhet och arbetsmiljö och du har stora möjligheter att utvecklas hos oss.
http://www.tenab.info/