Servicetekniker larm och tillträdesskydd

Servicetekniker larm och tillträdesskydd

Vi söker ny säkerhetstekniker med placering i Gällivare. Du kommer att arbeta med service, installationer och felsökning inom brand, inbrott, ITV, passerkontroll samt även låssystem. Arbetet är varierande och innebär resor inom hela Malmfälten.

Du kommer att vara RW Larm & Säkerhets ansikte utåt, hos kunder och andra yrkesgrupper, därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Instruktionerna är på svenska och engelska så därför krävs en god kunskap i svenska och engelska.

Du som söker tjänsten som säkerhetstekniker bör ha ett stort intresse för elektronik, helst en el/teleutbildning eller elutbildning på gymnasienivå eller praktiska kunskaper som vi bedömer som motsvarande. Produktutbildning sker löpande för att hålla sig uppdaterad på senaste tekniken. Körkort B är krav.

Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker dig som är intresserad av larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt och kan driva egna projekt.

Om anställningen

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Lön

Månadslön – enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

Heltid Tillsvidareanställning

Dagtid

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rwlarm.se
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RW Larm & Säkerhet

Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar inom brandlarm, lås, passersystem, inbrottslarm och kameraövervakning.
Vår personal är kompetent, erfaren och har känsla för service. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation samt kan erbjuda Er avtal för skötsel drift, underhåll samt service av Er säkerhetsanläggning. Vi verkar i hela Malmfälten med utgångspunkt från Gällivare.