Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet inom mark och anläggning och trivs i en ledarroll? Vill vara med och utveckla TN Byggs framtida enhet? TN Bygg står inför en stor tillväxtresa och har som ambition att vara det naturliga valet, inte bara inom byggverksamhet utan nu även inom mark och anläggning. Detta är en unik chans för dig som vill ha stort inflytande och möjligheten att bli en central person i TN Byggs framtidsresa! Se till att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

TN Bygg är inne i en expansiv fas och tar nu sikte på att etablera sig inom mark och anläggning. Tjänsten som arbetschef innebär en stor frihet, likaså ett stort ansvar. Arbetschefen ansvarar ytterst för alla projekt inom sitt kostnadsställe och har mandat att ta beslut om strategisk och operativ planering kring genomförandet av projekten. I ryggen har du en redan befintlig verksamhet med god resumé som ger en stabil grund att bygga upp den nya enheten på.

TN Bygg grundades år 2000 och är en av Gällivares och Malmfältens främsta samhällsbyggare. De är specialiserade på ny- och ombyggnationer, byggservicearbeten, hallar, försäkringsarbeten och industriarbeten.

Professionals Nord söker för TN Byggs räkning en arbetschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos TN Bygg. Alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds
  • Stort förtroende och mandat att självständigt bedriva arbetet
  • En familjär arbetsplats
  • En möjlighet att få sätt din personliga prägel på företaget
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget
Arbetsuppgifter

Som arbetschef på TN Bygg kommer du skapa nya möjligheter dagligen på plats i Gällivare. Tillsammans med företaget skapar du framgångsrika projekt genom en familjär gemenskap och en kultur av prestigelöshet. Arbetsuppgifterna inkluderar marknadsplanering, personalledning, budgetarbete, projektredovisning och genomförande. Som arbetschef ligger det också i ditt intresse att skapa långsiktiga relationer med kunder och övriga leverantörer och samarbetspartners.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:
  • Hantera marknadsplanering och utforma strategier för nya affärer tillsammans med bolagets affärsstöd och VD.
  • Följa tilldelade arbetsmiljöuppgifter
  • Utföra budgetarbete för sitt kostnadsställe.
  • Förhandla, upprätta och ingå avtal enligt gällande attestordning
  • Säkerställa att rätt kompetens finns i gruppen genom tex. rekrytering
  • Delta och medverka i bolagets ledningsgrupp om så beslutas
Vi söker dig som:

Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ledarskap samt mark och anläggning. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kommunikationsfärdigheter samt kunskap inom personalledning, budgetering och ekonomisk planering.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TN Bygg. Du är självgående och drivande då du behöver kunna fatta beslut, planera och utföra uppgifter på egen hand. Vidare är du kommunikativ och har en förmåga att engagera, utveckla och leda de du har runt omkring dig. Du värdesätter även mjuka parametrar och har egenskaper av att vara ödmjuk och lyhörd till din omgivning.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gällivare
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på lisa.backstrom@pn.se.
Mer info
Kontaktperson
Lisa Bäckström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare