Hoppa till innehåll
Vi söker nu en serviceledare till vårt verkstadsteam bestående av sju powersportstekniker och en verkstadschef. Du blir direkt underställd verkstadschefen.

Som serviceledare planerar och leder du den dagliga driften för våra powersportstekniker. Du sköter även kundkontakter, teknisk support och ansvarar för uppföljning av ordrar samt gör mål-och resultatuppföljningar.

Du har erfarenhet från verkstadsarbete och är både tekniskt kunnig och intresserad.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledning samt av skoterbranschen.

Krav är goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt god datavana. B-körkort.

För att lyckas med ditt arbete krävs att du är en drivande, organiserad och målinriktad person. Du har en positiv attityd och klarar av att hålla god serviceanda mot kunder, leverantörer och övriga i teamet även när arbetstempot är högt.

Du arbetar heltid, mån-fre kl. 07-16 med individuell lönesättning.

Produktutbildning får du av oss och av våra leverantörer.
Mer info
Kontaktperson
Jörgen Olofsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du bli en del av vårt gäng på MJM Powersports i Gällivare?

Vi är inne på vårt sjunde verksamhetsår och omsätter 140 Mkr/år. Vi har över 20 anställda fördelat på fordonsförsäljning (snö- och vattenskotrar, ATV, båtar, släp m.m.) butik (skog- och trädgård, kläder, personlig utrustning, cyklar m.m.) serviceverkstad, marknad och lager.

I vår auktoriserade serviceverkstad utför vi service och reparationer av Lynx, Ski-Doo, Can-Am, Sea-Doo, Scott eRIDE, Honda Power Equipment, Honda Marine, Evinrude, Husqvarna och Briggs & Stratton.

Vi är ledande inom powersportsbranschen och har under åren vunnit en rad utmärkelser, bl a BRP Sveriges utmärkelse "Årets serviceverkstad 2022".

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare