Hoppa till innehåll
KONE AB logotyp

Installationstekniker på KONE i Kiruna/Gällivarie

Publiceringsdatum
09 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Moa Lardner
Email
Ansök nu
Känner du att det är dags för något nytt och ta nästa steg i din karriär? Tycker du om att meka och har ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som Installationstekniker någonting för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Installationstekniker på KONE i Kiruna/Gellivarie kommer du i första hand att arbeta med montering av nya hissar i nybyggnationer samt modarnisering av gamla och befintliga hissar. I denna roll kommer du även ansvara för granskning, stöttning och färdigställande av hissprojekt vilket innebär att du behöver ha en god teknisk förstålse och ett intresse för att ta din roll till nästa nivå.

Vidare kommer du vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Du kommer främst att arbeta i projektform och vara ansvarig för byggnationen av hissen på plats samtidigt som du är behjälplig med färdigställandet av övriga byggnationer.

Vi erbjuder dig ett variernade arbete, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter. Resor i tjänsten kan förekomma. Arbetstiderna är dagtid på vardagar med viss flexiblitet i dialog med närmsta chef.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el -eller elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande el kunskaper
  • Något års erfarenhet av ett mekaniskt och praktiskt arbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och lära dig nya områden inom hissteknik. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Moa Lardner, Rekryteringsspecialist på moa.lardner@kone.comalternativt rekryterande chef, Mikael Nilsson viaMikael.nilsson@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
http://www.kone.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Haparanda
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Gällivare
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Haparanda
Teknik & Ingenjör
Företagslogga