Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Servicetekniker/mekaniker

Ansök nu
Vill du utvecklas inom ett marknadsledande företag? Vill du också se till att livet med Volvos entreprenadmaskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart? Då kan du bygga en riktigt spännande framtid hos oss på Swecon. Nu utökar vi teamet med både juniora och seniora servicetekniker/mekaniker till vår anläggning i Gällivare med närhet till fjällvärlden och vackra omgivningar!

Om tjänsten
Du utför service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och verksamheten. Vi ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du har många kontaktytor både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Vi erbjuder dig
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta skift med ledigt varannan vecka, perfekt för dig som vill veckopendla
  • Malmfältstillägg på 10 000 kr varje månad samt fälttilägg och risktillägg
  • Vi tar hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat
  • Ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för frihet, initiativtagande och eget ansvar
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint maskin- och motorintresse. Du har kunskaper inom el, teknik och hydraulik men hur du förvärvat dina kunskaper kan förstås se olika ut. Vi ser gärna att du har erfarenhet som servicetekniker/mekaniker inom fordonsbranschen, men är du i början av din karriär och har läst en fordonsteknisk gymnasieutbildning så är du naturligtvis också välkommen med din ansökan. Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift, har goda datorkunskaper och B-körkort.

Som person är du strukturerad, kreativ och har en bra administrativ förmåga. Du kommer arbeta med felsökning och behöver därför vara lösningsorienterad. En del arbeten utförs hos kund och vi ser därför att du är serviceinriktad, kundfokuserad och uppvisar ett förtroendeingivande uppträdande.

Annat bra att veta
Du utgår från anläggningen i Gällivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter
Peter Oskarsson, Platschef, 0721447210
Lina Haglund, Rekryteringskonsult Jobbet.se, 0707772373
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer
  • God kunskap inom el, teknik och hydraulik
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med ca 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare