Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att engagera människor i både med- och motgångar? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som verkstadschef.

Varför välja Holmgrens Truck-Motor (HTM)

HTM är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter.
Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har HTM medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Verkstadschef ansvarar du för driften av serviceverkstaden där du har fullt uppföljnings-, budget- och resultatansvar. Du kommer ha personal- och arbetsmiljöansvar samt leda och fördela arbetsuppgifter och säkerställa en god arbetsmiljö. Fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet. Vidare jobbar du kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete mellan avdelningarna.

Vad vi önskar av dig

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på HTM i Gällivare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Vi ser väldigt gärna sökande med varierande bakgrund och kultur då vår strävan är att öka mångfalden & perspektiven inom företaget, vi ser det som en styrka!

Ansök redan idag

Kontakta
vår platschef Malin Paulusson vid frågor. Mail malin.paulusson@htmab.se eller telefon
070-2334090.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2024.

Holmgrens Truck & Motor logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder reparationer och service på olika typer av fordon och maskiner. Vi är en del av Bilia familjen och från första augusti
2023 öppnade vi Mercedesverkstad för lastbilar och transportbilar i Gällivare. Gå in på www.htmab.se för att läsa mer om oss.