Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter
Som maskinmekaniker består dina arbetsuppgifter av skiftarbete på fält med service och reparationer av vår maskinpark som består av entreprenad och anläggningsmaskiner.

Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna inom avdelningen. Tjänsten är i första hand skiftgång men dagtid kan förekomma periodvis eller vid överenskommelse.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning, gärna med fordons/maskinmekanisk inriktning. Du har grundläggande kunskaper i fordons/maskinreparationer samt goda svenska kunskaper både i tal och skrift.

Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom elektronik/diagnostik samt hanterar engelska i tal och skrift.
Vi söker dig som är flexibel, självgående med en god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. Du är initiativtagande med god muntlig kommunikativ förmåga och lojal.
B-körkort är ett krav.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med avseende på kön, ålder och etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande vardag som möjliggör stor personlig utveckling i ett spännande företag som verkar i ett av Sveriges mest utvecklingsbenägna områden.
I Malmfälten investeras hundratals miljarder de närmaste årtiondena. Häng med oss på resan in i framtiden.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Håkan Martinsson,
070-576 36 45
hakan@maskintjanst.nu

Ansökan
Ansökan med CV lämnas via mail till info@maskintjanst.com

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande fram till sista ansökningsdag, vi ber dig därför att skicka in din ansökan snarast.

Sista ansökningsdag är 30 September 2023.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)

Liknande jobb