Hoppa till innehåll
Gällivare Energi AB logotyp

Gällivare Energi AB söker en Underhållstekniker

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Gällivare Energi AB är ett högteknologiskt bolag som förfogar över ett antal produktionsanläggningar, varav ett kraftvärmeverk samt fjärrvärmenät. Vi producerar årligen cirka 160 GWh värme samt 30 GWh el.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållstekniker är du med i ett team som arbetar med utförande och utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar. I arbetet kommer du att ha en tät kontakt med drifttekniker och underhållsansvariga. Du kommer även att delta i investeringsprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och består av förebyggande underhåll av produktionsanläggningarna, renovering av pumpar, ventiler, lagerbyten på motorer m.m. Tjänsten ger även möjlighet till ett brett spektrum av arbetsuppgifter såsom el, vvs med mera. För rätt person finns stor utvecklingspotential.

Är du den vi söker till vårt team?
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsarbete inom industrin och ser gärna att du har en inriktning mot rör / mek / industri.
Du bör vara en logisk felsökare och van att läsa ritningar. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och har lätt att fungera i sociala relationer. Du är även drivande, flexibel och självgående. Stor vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, allmän datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Tjänsten är en Heltidstjänst, dagtid, alternativt skiftgång.

Anställningsvillkor enligt Sobonas energiavtal.

Sista ansökningsdag är 30 september 2024.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi undanber oss vänligen
men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar
För ytterligare information om tjänsten, kontakta Underhållschef Johan Persson, tel. 0970-755 99.

Facklig kontaktperson: Michael Wennström, SEKO, Tel. 0970-755 80 vxl.
Gällivare Energi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gällivare Energi AB är ett kommunägt aktiebolag som har till uppdrag att främja Gällivare kommuns utveckling inom energiförsörjningsområdet. Idag har vi ca 1 850 kunder och vi är 24 medarbetare. Vi söker dig som vill vara med i vårt team och fortsätta utveckla företaget.