Hoppa till innehåll
Gällivare Energi AB logotyp

Gällivare Energi AB söker en Underhållstekniker

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Johan Persson
Telefon
Kom och arbeta med Victor och de övriga kollegorna på Gällivare Energi!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker är du med i ett team som arbetar med utförande och utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar. I arbetet kommer du att ha en tät kontakt med drifttekniker och underhållsansvariga. Du kommer även att delta i investeringsprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och består av t.ex. förebyggande underhåll av produktionsanläggningarna, renovering av pumpar, ventiler, lagerbyten på motorer m.m. Tjänsten ger även möjlighet till ett brett spektrum av arbetsuppgifter såsom el, vvs med mera. För rätt person finns stor utvecklingspotential.

Är du den vi söker till vårt team?
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsarbete inom industrin och ser gärna att du har en inriktning mot mek / industri. Du bör vara en logisk felsökare och van att läsa ritningar. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och har lätt att fungera i sociala relationer. Du är även drivande, flexibel och självgående. Stor vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, allmän datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Tjänsten är en Heltidstjänst, dagtid med tillträde omgående.
Anställningsvillkor enligt Sobonas energiavtal.
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Välkommen med Din skriftliga ansökan som vi gärna tar emot via mejl!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar
För ytterligare information om tjänsten, kontakta Underhållschef Johan Persson, tel. 0970-755 99.
Facklig kontaktperson: Mikael Wennström, SEKO, Tel. 0970-755 80 vxl.
Gällivare Energi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gällivare Energi AB är ett högteknologiskt bolag som förfogar över ett antal produktionsanläggningar, varav ett kraftvärmeverk samt fjärrvärmenät. Vi producerar årligen cirka 160 GWh värme samt 30 GWh el.
http://www.gallivareenergi.se

Liknande Jobb

Piteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga