Hoppa till innehåll
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av fordon mot tung industri med stor fokus på gruvindustri. Du kommer att arbeta med världens största oberoende tillverkare av stora dieselmotorer. En av värdens största tillverkare av gruv maskiner är en stor kund. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll mestadels i en verkstad, men fältservicejobb kan förekomma.

Arbetet
är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling. Resor och skifttjänstgöring kan förekomma.

Din bakgrund:

Vi söker Dig som har erfarenhet från
reparationer och felsökning med bland annat diagnostik utrustning på lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Eller motsvarande erfarenhet av dieselmotorer.

Du är
en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller.

Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet.

Körkort klass B, PC-vana, svenska och engelska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande,
självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.
Mer info
Kontaktperson
Mikael Engstrom
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Cummins, we empower everyone to grow their careers through meaningful work, building inclusive and equitable teams, coaching, development and opportunities to make a difference. Across our entire organization, you'll find engineers, developers, and technicians who are innovating, designing, testing, and building. You'll also find accountants, marketers, as well as manufacturing, quality and supply chain specialists who are working with technology that's just as innovative and advanced.

Liknande jobb