Hoppa till innehåll
Ansök nu

Aimpoint växer och söker nu fler medarbetare till sin produktion i Gällivare!

Om tjänsten
I rollen som montör hos Aimpoint arbetar du med montering av rödpunktssikten. Arbetsuppgifterna varierar och utförs på olika stationer i ett kliniskt renrum. Arbetet är förlagt på 2-skift där du arbetar tillsammans med andra i skiftlaget.

Förmiddagsskift: mån-fre kl 05.30-14.00
Eftermiddagsskift: mån-tors kl 14.00-23.30

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag via Adecco, du är anställd hos Adecco men arbetar ute hos Aimpoint. Tjänsten är på heltid och det finns god chans till förlängning av uppdraget. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
För att trivas i rollen som montör har du ett stort personligt driv där du strävar efter att utvecklas. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp och det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet förutsätter att du är noggrann och har tålamod samtidigt som du arbetar i ett bra tempo. Tidigare erfarenheter av montering är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Noggrannhet
- Effektivitet
- Tålamod

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Aimpoint
Aimpoint är ett världsledande företag för rödpunktssikten. I över fyra decennier har de levererat produkter av högsta kvalitet. Företaget samarbetar nära jägare och prickskyttar för att ständigt utveckla och förbättra sina produkter. Med deras värdeord prestanda, engagemang och innovation ser de till att leverera kvalitativa sikten till polisen och armén, såväl som till jägare och sportskyttar.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Vi på Adecco erbjuder dig intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och hälsovård. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar på uppdrag ute hos vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström via sofi.nordstrom@adecco.se eller 073-684 82 05.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Montör, Aimpoint, Lediga jobb, Gällivare, Adecco

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare