Verkstadschef till Gällivare

Verkstadschef till Gällivare

Vill du ta dig an uppdraget att vara ledande för nystarten av vår verksamhet i Gällivare? Vi fortsätter satsa på vår verksamhet i Gällivare och kommer i slutet på året att flytta vår verksamhet till en ny verkstad. I rollen som verkstadschef kommer du vara en nyckelfigur i den satsningen. Vi har ett kanon-gäng i Gällivare med en stor organisation att stöttar upp så det finns goda möjligheter att utveckla och utöka vår verksamhet. Det är människorna som arbetar på Zeppelin som gör skillnaden - We are Zeppelin!

Ditt nya jobb

Som Verkstadschef är du ansvarig för vår verkstad i centrala Gällivare. Teamet består av 11 medarbetare idag som du leder, coachar och utvecklar. Du ansvarar för planering och uppföljning av det löpande arbetet som innebär service och underhåll av Caterpillars produkter.

Du utgör en viktig del i relationen med våra kunder och ansvarar för att vi levererar en service i toppklass och nya affärer i regionen.

Rollen innebär även arbete med ständiga förbättringar och du blir en nyckelspelare i arbetet med att fortsätta bygga upp och utveckla vår serviceverksamhet i Gällivare.

Din erfarenhet

För att passa i rollen ser vi gärna att du har en teknisk utbildning eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ledarerfarenhet med ett stort intresse för människor och maskiner. Du har erfarenhet från liknande verksamhet och du behöver ha en god kännedom om entreprenadmaskiner och service. Du har även erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och att sätta kunden i fokus är naturligtvis en självklarhet för dig.

Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya system. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt samt skriftligt är ett krav. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper

Du är trygg, stabil, har självinsikt och inger förtroende i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder. Du visar på gott ledarskap genom att leda, motivera och förse andra med de kunskaper som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Att ge en god service är naturligt för dig och du säkerställer, med kund i fokus, att din verksamhet alltid levererar. Du har förmågan att driva frågor framåt och åstadkomma resultat på ett effektivt sätt utan att tumma på kvalitén. Du är resultatfokuserad och förstår vikten av ett gott affärsmannaskap samt förstår och tillämpar ekonomiska principer.

Sista ansökningsdag är 2020-06-07 men löpande urval och intervjuer kan ske, så sök nu!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Fredrik Sundqvist, Servicechef, 072 560 47 55
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.