VINAB söker drivna konstruktörer!

Om företaget/verksamheten
VINAB är ett verkstadsbolag som idag finns på orterna Gällivare, Överkalix, Kalix och Luleå.
Vi är ca 90 anställda och omsätter ca 200 milj. Vi ska i samarbete med kunder och beställare konstruera, tillverka och montera produkter med högsta kvalitet till rätt pris, leveranser i rätt tid.
Tack vare lång erfarenhet inom branschen blandat med en stark industrikultur strävar vi mot att bli lite bättre, varje dag.

Om tjänsten
Vi söker konstruktörer som vill vara med och utveckla och utvecklas i vår konstruktionsavdelning. Vi arbetar med Lean som arbetssätt vilket innebär att vi vill bli lite bättre varje dag genom att se avvikelser och hantera dem med ständiga förbättringar. Vi har dagliga korta pulsmöten för att stämma av planeringen.

Som konstruktör arbetar du i nära samarbete med kund för att lösa problem och genomföra konstruktionsförbättringar. Arbetet innefattar allt inom konstruktion, från förprojektering till färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår det även att vara produktionsstöd till vår verkstad.

Dina kvalifikationer
Du har en ingenjörsexamen med maskinteknisk inriktning från högskola eller universitet. Vidare har du kunskaper vad avser mekanisk konstruktion och hållfasthetsberäkningar i Det är meriterande om du har erfarenhet av CE märkning och projektledning.

Du är en engagerad, ärlig och nytänkande lagspelare som har vana av att kommunicera och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Övrig information
Stationeringsort: Luleå, Gällivare, Kiruna,
Befattningen kräver B-körkort.

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-29.

För mer information om tjänsten kontakta: Olle Henriksson, 070-3480410, olle@vinab.se
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)