Underhållsledare till Vattenfall Services i Gällivare

Underhållsledare till Vattenfall Services i Gällivare

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vi rekryterar nu en underhållsledare inom ledningsunderhåll till Gällivare! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation, underhåll och konsulttjänster. Medarbetarna inom avdelning Ledningar Gällivare arbetar med tjänster för underhåll av elnät; till exempel felavhjälpning (inklusive beredskapstjänst), underhåll, nätanslutningar och mindre projekt.

Som underhållsledare kommer du att planera och bereda de service- och underhållsarbeten vi ska utföra inom våra avtal. Det handlar i huvudsak om att leda den dagliga verksamheten och medarbetarna. Uppdragen är både akuta och planerade och innebär ansvar för resurssamordning av medarbetare och underentreprenörer. Kundkontakter ingår som en naturlig del.

Exempel på ansvar/arbetsuppgifter:
>> Arbete med (ram)avtal, beställningar, uppdrag/projekt
>> Arbete med tidplaner och effektiv resursanvändning
>> Avbrottsplanering
>> Enklare beredningar, till exempel tillståndshantering
>> Inköp av tjänster och materiel
>> Ärenderapportering, före, under och efter avslutat arbete
>> Kvalitetskontroller, uppföljning av utfört arbete, ständiga förbättringar
>> Ekonomisk uppföljning och fakturering.

Dina kvalifikationer som underhållsledare
>> El-utbildning på lägst gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning
>> Erfarenhet av arbete med elkraft, felavhjälpning och underhåll av ledningar (0,4-24 kV)
>> Erfarenhet av att planera och organisera projekt och uppdrag i en roll som till exempel underhållsledare, planerare, ledande montör.

Du är en ansvarstagande och naturlig ledare som har ett stort engagemang. Det är viktigt att du gärna tar initiativ och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Att arbeta med planering, uppföljning och siffror faller sig naturligt för dig. Du håller bra ordning och reda i dina uppdrag och uppskattar att ha en samordnande roll. Du talar och skriver både svenska och engelska. Körkort B och god datorvana är ett krav.

Kontaktpersoner
Rekryterande chef Tomas Lindblom, 070-315 95 33
Rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen
Johan Larsson (Hallsberg) SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna, alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan senast 24 november, 2019
Ansök via vår annons "Underhållsledare till Vattenfall Services i Gällivare" som finns på vattenfall.se/jobb, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på annat sätt.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Läs mer om Vattenfall Services https://www.vattenfall.se/services/

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: vattenfallservices
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (3 dagar kvar)